Sieviete, kura 13 gadus nav skuvusi ķermeņa apmatojumu, par vīriešu uzmanību nesūdzas (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video

Kāda sieviete vārdā Ārija Loka publiski regulāri dalās ar foto un stāstiem par to, kā cilvēki pastāvīgi skatās uz viņas matainajām kājām.

Sieviete publiski ir paziņojusi, ka viņai ir apnicis dzīvot sabiedrībā, kura liek sievietēm skūt ķermeņa apmatojumu. 34 gadus vecā sieviete no Meksikas iestājas par dabisku izskatu, kas neprasa kopšanu, un ar lepnumu demonstrē savu ķermeņa apmatojumu sociālajos tīklos.

“Daudzas no mums neapzinās, ka mums kopš dzimšanas tiek “skalotas smadzenes”, lai sievietes atbilstu sabiedrības normām. Sievietes ar maigu ādu bez apmatojuma tiek reklamētas visur, liekot noprast, ka sievietēm vajadzētu izskatīties tieši tādām,” izdevumam “Metro” norādīja Ārija.

Vīriešiem internetā ļoti patīkot Ārijas attiecības ar viņas ķermeņa apmatojumu, taču tas esot radījis spriedzi pagātnē viņas mīlas dzīvē.

“Es reiz biju attiecībās ar kādu, kuram tas nepatika. Es turpināju skūties, lai viņu iepriecinātu, bet tagad es to nekad nedarītu. Ja vīrietis mani nevar pilnībā pieņemt, viņš nav domāts man un es neesmu domāta viņam. Mans “TikTok” konts vienmēr ir bijis vērsts uz mana ķermeņa apmatojumu, un es katru dienu saņemu komentārus no vīriešiem, kuri apgalvo, cik ļoti viņiem patīk apmatotas sieviešu kājas un paduses,” piebilda dabiskā skaistuma entuziaste.

Sieviete, kura strādā par elektriķi, beidza skūt ķermeņa apmatojumu 21 gada vecumā. Viņa iedvesmojās no mūziķes Petijas Smitas albuma vāka, kurā dziedātāja demonstrēja savas spalvainās paduses.

“Esmu saņēmusi daudzus komentārus no draugiem, sakot, ka viņi arī gribētu beigt skūties tāpat kā es, bet pārāk baidās no tā, ko citi teiks. Nevienam īsti nepatīk skūšanās, bet viņi to dara citu labā, tam nav jēgas,” tā Ārija.

Viņai vietnē “TikTok” ir vairāki tūkstoši sekotāju, un viņa cer, ka ar savu saturu palīdzēs sievietēm iemīlēt ķermeni jebkurā formā.

“Mēs visi esam skaisti tādi, kādi esam, un ja sievietēm nebūtu paredzēts ķermeņa apmatojums, tad mums tā arī nebūtu. Man patīk izrādīt savu sievišķību, pie tā pieskaitot arī ķermeņa apmatojumu,” norādīja Ārija.

@vivalahippieloca Sweaty pits for the win 💦 #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad ♬ original sound - jovynn
@vivalahippieloca IG LINK IN BIO FIXED! 💙 #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad ♬ original sound - vivalahippieloca
@vivalahippieloca my schedule doesn't include giving a f💙💙k #Hairywoman #hairywomen #hairygirl #hairywomenaresexy #hairywomenarmpit #hairyfairy #unshavedarmpits #unshavedlegs #unshaved #hairypits #hairylegs #bodyhair #pithair #pithairdontcare #leghairdontcare #naturalbody #naturalbeauty #allnatural #longhairdontcare #bodyhairisnatural #bodypositivity #hairyarmpits #hairyarmpitsquad ♬ Diamonds (Shine Bright Like A Diamond) - Loni Lovato
Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu