FOTO Reperis Gustavo jautrā kompānijā svin grāmatas "Beidzot!" izdošanu

Apollo.lv
Gustavo un Ozols
Gustavo un Ozols Foto: Pauls Zvirbulis /TVNET GRUPA/

Reperis Gustavo pēc klusuma gadiem atgriezies ne tikai ar jaunu mūziku, bet arī teju 700 lapaspušu biezu grāmatu "Beidzot!", kurā apkopoti dziesmu teksti un starpgadījumi. Grāmatas oficiālā atvēršana aizvadīta 28. februāra vakarā.

FOTO: Repera Gustavo grāmatas "Beidzot" atklāšanas svinības 

Grāmata aprakstīta šādi: "Gustavo. Pirmais Latvijas reperis, kurš jau 2010. gadā pulcēja tūkstošiem cilvēku "Arēnā Rīga". Daudzi gaidīja, ka sekos stadions, Mežaparka estrāde, jauni albumi, bet... Gustavo uz desmit gadiem nolēma pazust. Kas notika?

Intīmā slalomā starp 78 dziesmu tekstiem, 28 piedzīvojumu stāstiem un līdz šim nepublicētām foto liecībām tiek atklātas vēl nedzirdētas Gustavo dzīves aizkulises: sarežģītās attiecības ar vecākiem, sievietēm un mūziku. Vairākas pirmsnāves pieredzes. Spītība un neatlaidība. Zaudējumi. Ambīcijas. Uzvaras. Dzirnakmeņi, kas nemitīgi slīpēja Gustavo personību, nereti samaļot viņu pašu.

470 lpp. biezā grāmatā līdz ar iedvesmojošu dzīvesstāstu portretēts arī laikmets, kura vaibstus mēs redzam ikreiz, kad ieskatāmies spogulī."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu