"Stenders" atver vēl vienu veikalu Lietuvā. Drīzumā atvērs Frankfurtē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
SIA "Stenders" produkti.
SIA "Stenders" produkti. Foto: Paula Čurkste/LETA

Vannas un ķermeņa kopšanas kosmētikas ražošanas uzņēmums "Stenders" atvēris veikalu Lietuvas galvaspilsētā Viļņā - tirdzniecības centrā "Akropolis", informēja uzņēmuma pārstāvji.

Trīs mēnešu laikā šis ir otrais "Stenders" veikals Lietuvā. Pirmais veikals durvis klientiem vēra 2023.gada nogalē Klaipēdā, turklāt drīzumā plānots atvērt veikalu Eiropas finanšu centrā - Vācijas lielpilsētā Frankfurtē, tādējādi stiprinot zīmola pozīcijas un klātbūtni Eiropas tirgū.

"Stenders" izpilddirektore Kristīne Grapmane informē, ka eksports veido vairāk nekā 80% no saražotās produkcijas. Zīmola produkti ir pieejami vairāk nekā 300 veikalos visā pasaulē, un pavisam drīz šo skaitli papildinās vēl viens veikals Frankfurtē - pirmais zīmola veikals Vācijā, kā arī lielākais Eiropā.

"Stenders" 2022.gadā strādāja ar 8,095 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 36% mazāk nekā 2021.gadā, un cieta 780 988 eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

Kompānijas "Stenders" vienīgais īpašnieks ir Ķīnas kompānija "Tianjin Meidaojiaye Commerce and Trade Co", bet kompānijas patiesie labuma guvēji ir Ķīnas pilsoņi Jans Gans un Džao Jans. Uzņēmums reģistrēts 2001.gadā, un tā pamatkapitāls ir 2,793 miljoni eiro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu