VIDEO Nemaz nebija pie omes: kaimiņi atklāj jaunu informāciju par Ropažu pusē noslīkušo meitenīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no Degpunktā sižeta

Zināma jauna informācija par ceturtdienas traģēdiju Ropažu pusē, kur gāja bojā sešus gadus veca meitene, ziņo raidījums "Degpunktā".

Vakar ziņots, ka 29. februāra rītā dažus metrus no bijušās Kangaru dzelzceļa stacijas noslīka sešus gadus veca meitene. 

Glābšanas dienesti pie dzelzceļa stacijas ieradās aptuveni plkst. 11 no rīta. Brigādes sāka pulcēties ap dīķi, un drīz vien no tā tika izcelts bērns bez dzīvības pazīmēm.

Policija vēsta, ka par notikušo ir sākts kriminālprocess.

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka vakar ap plkst. 10.00 no rīta pie Anatolija durvīm klauvēja sešus gadus vecās meitenītes māte. Sieviete uztraukta informēja kaimiņu, ka bērns ir pazudis, un prasīja, vai vīrietis nevarētu palīdzēt pārmeklēt apkārtni. Anatolijam bija grūtības "sagremot" dzirdēto, jo stāsts izklausījās savāds.

Pirmkārt, meitiņai vajadzēja būt "dārziņā".

"Es saku: kā viņa tā pazuda no rīta? Varbūt viņas draugs uz bērnudārzu aizvedis. Viņa atbild: nē, nē – viņas nav," pārrunāto atstāsta Anatolijs. Māte sarunas laikā arī atklāja, ka bērns esot pazudis jau dienu iepriekš. Tas Anatoliju pārsteidzis vēl vairāk.

Kamēr māte pārmeklēja tālumā esošu pļavu, Anatolijs izsprieda, ka viņam būtu rūpīgāk jāizpēta tuvākā apkaime. Vīrieša secinājums izrādījās precīzs.

"Eju garām dīķim. Domāju, pieiešu klāt. Skatos, ka tur mētājas putuplasta gabals, un redzu uzpūtušos jaku oranžā krāsā. Sāku pievērst uzmanību," ar asarām acīs atceras Anatolijs.

Oficiāli neapstiprināta informācija vēsta, ka trešdien māte pateica meitai, lai dodas paciemoties pie vecmāmiņas, kura dzīvo tajā pašā mājā. Sieviete nepārliecinājās, vai bērns klausījis norādēm.

Nākamajā dienā ģimene atskārta, ka bērnu neviens nav redzējis visu nakti. Kā izrādās, viņa nemaz pie omes nav bijusi.

Plašāk "Degpunktā" sižetā:

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu