VIDEO Pļaviņās uz ledus vižņiem upē staigājis cilvēks

Apollo.lv
Papildināts 09:59, 3. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @skolenasapnis/"TikTok"

Sestdien, 2. martā, platformā "TikTok" augšupielādēts video, kur redzams, kā Pļaviņās kāds cilvēks devies ledus vižņos noklātajā Daugavā. 

Notikuma vietā atradušās Valsts policijas (VP), Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta automašīnas. Daugavā pie cilvēka devušies divi glābēji.

@skolenasapnis

Pļaviņās izvedojies ledus sastrējums cilvēks lavierē pa ledus krāvumiem.

♬ original sound - Edgars Muiznieks

Portālam "Apollo.lv" VUGD norāda, ka izsaukums uz Pļaviņām saņemts īsi pirms plkst. 17.30. Cilvēks atradies uz ledus un devies uz upes vidu. 

Valsts policijas pārstāvji ar drona un skaļruņa palīdzību veica pārrunas ar cilvēku. Pārrunu rezultātā vīrietis devās uz krasta pusi, savukārt ugunsdzēsēji glābēji devās viņam pretīm. Sasniedzot vīrieti, ugunsdzēsēji glābēji viņu nogādāja krastā un nodeva NMPD.

Vīrieša nonākšana krastā fiksēta arī video.

@skolenasapnis Atbilde uz: @aksus1985 ♬ original sound - Edgars Muiznieks

Valsts policija norāda, ka uzsākti divi administratīvo pārkāpumu procesi – par to, ka vīrietis pārkāpis aizliegumu atrasties uz Aizkraukles novada administratīvajā teritorijā publiskās vietās esošo publisko ūdenstilpju ledus, un par atrašanas alkohola reibumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu