"Muld vienā gabalā." Magone Liedeskalna beidzot saņem ziņu no kavaliera Anatolija (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra", Apollo.lv kolāža

Šovu zvaigznes un dzejnieces Magones Liedeskalnas dzīvē kārtējais pagrieziens. Magonei atkal nācies vilties – jaunais kavalieris Anatolijs mānījies. Beidzot Anatolijs devis par sevi ziņu. Vai Magone pārsteidzīgi izdarījusi secinājumus?

Pēc nesekmīgiem mēģinājumiem Anatoliju sastapt viņa mājās un darbavietā Magone, šķiet, jau bija atmetusi ar roku turpmākiem meklējumiem. Nebija nemaz tik ilgi jāgaida, kad Anatolijs uzradās pats. Kas viņam sakāms?

Piezvanot Magonei, Anatolijs putrojās, nespēdams pateikt skaidri savu domu: "Nu kā, nu man vienkārši, redzi... Vajadzēja arī... Man vajadzēja... Nu, palūdza, vai es varu vai ne. Un es vienkārši pie ārsta aizbraucu, jo man vajadzēja tur arī rentgenu bišķīt arī." Magone nespēja uztvert Anatolija domu un uzdeva papildu jautājumus. Anatolijs mēģināja attaisnoties, ka nav vēlējies gripas epidēmijas laikā Magoni aplipināt. Magone gan vēlējās uzzināt, kāda diagnoze tad viņam ir noteikta. "Grūti izteikt, kad izveseļošos, tad arī pateikšu," tā Anatolijs.

Dodoties "misijā" satikt Anatoliju, Magone uzzināja, ka viņš nemaz nestrādā iepriekš norādītajā darbavietā. Magone turpināja Anatoliju vilkt uz zoba, taujājot par tuvākajām brīvdienām. Pēc sarunas Magonei bija skaidrs, ka Anatolijs melo, bet viņai joprojām nav skaidrs, kam šis teātris vajadzīgs. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka jaunais draugs Anatolijs vairākkārt pārcēla abu tikšanos un Magonei radās aizdomas, ka viņš viņu māna un, iespējams, dzīvo pat dubultu dzīvi. Magone devās uz galvaspilsētu "misijā", lai pieķertu Anatoliju melos.

Magone ar draudzeni devās uz Anatolija mājām, lai noskaidrotu, vai viņš patiešām ir slims, kā apgalvo, vai Magoni "nes cauri".

Ieradusies kādā Rīgas daudzdzīvokļu mājā, Magone ar draudzeni aptaujāja kaimiņus, rādot Anatolija fotogrāfiju. Neviens kaimiņš viņu neatpazina, kas lika šaubīties par to, vai viņš maz dzīvo tai mājā.

Nespēdamas atrast vīrieti norādītajā dzīvesvietas adresē, abas izlēma doties uz viņa darbavietu, nodomājušas – ja nav mājās, tad ir darbā. Anatolijs bija stāstījis, kur strādā, tāpēc abas taisnā ceļā devās turp. Anatolija darbavietā gaidīja nākamais pārsteigums – neviens viņu nepazīst.

Magone saprata, ka Anatolijs viņu ir piemānījis.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu