VIDEO Girgensons ar pirmo rezultatīvo piespēli šosezon nepalīdz "Sabres" tikt pie uzvaras

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar pirmo rezultatīvo piespēli šajā sezonā, tomēr ar to nepietika, lai viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" tiktu pie panākuma.

"Sabres" komanda savā laukumā ar 2:5 (1:1, 1:0, 0:4) piekāpās vienai no Rietumu konferences līdervienībām Vinipegas "Jets".

Girgensons otrā perioda vidū asistēja Ērikam Robinsonam, kurš tobrīd panāca 2:1 mājinieku labā.

Noturēt pārsvaru "Sabres" gan neizdevās un pēdējās trešdaļas pēdējās desmit minūtēs "Jets" guva četrus vārtus, divreiz esot precīzi, kad mājinieki vārtsargu bija nomainījuši pret sesto laukuma spēlētāju.

Latvijas hokejists uz ledus bija 11 minūtes un 35 sekundes, metienus vārtu rāmī neizpildīja, bet atzīmējās ar četriem spēka paņēmieniem un uzvarētu vienīgo iemetienu, noslēdzot maču ar neitrālu lietderības koeficientu.

Girgensons šosezon aizvadījis 44 spēles, iekrājis astoņus (7+1) punktus, 15 soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu, bet kopumā NHL karjeras laikā viņam 669 spēles, 182 (88+94) punkti, 186 soda minūtes un lietderības koeficients -65.

Bufalo komandas labā svētdienas mačā vārtus guva arī Džons Džeisons Peterka, bet "Jets", kas ar 83 punktiem 60 mačos ir otrie Rietumu konferencē, rindās precīzi bija Nino Nīderraiters, Džošs Morisons, Morgans Barrons, Vladislavs Namestņikovs un Šons Monahans.

"Sabres" ar 62 punktiem 62 spēlēs Austrumu konferences turnīra tabulā ierindojas 13.pozīcijā un nākamo maču aizvadīs trešdien, kad viesos tiksies ar Toronto "Maple Leafs" hokejistiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu