Šovā "Balss maskā" atmaskotā Māra Sleja: Prieks, ka mani izbalsoja uzreiz

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Svētdienas, 3. marta, vakarā pie TV3 skatītājiem devās šova "Balss maskā" otrais raidījums, kurā tika atmaskots Fēnikss, par kuru bija maskējusies modele un televīzijas raidījumu vadītāja Māra Sleja. Raidījumā "900 sekundes" Māra pastāstīja vairāk par piedalīšanos šovā. 

Vaicāta, cik ātri un viegli nāca lēmums piedalīties šovā, Māra saka: "Man šādas lietas patīk. Esmu cilvēks, kas saka "jā" un pa ceļam izdomā, kā to izdarīt. Ļoti forša pieredze. Man īstenībā prieks, ka esmu tikai vienu reizi tur, ka mani uzreiz izbalsoja. Tad es varu darīt visas pārējās lietas.

Kreņķis par to, ka man noņēma masku, vispār nav, un es gribu noņemt cepuri Aijas (Vītoliņas – red.) priekšā, kas iepriekšējās sezonā bija Fēnikss. Man šķita, ka es netikšu ārā no tās maskas un galva iesprūdīs uz mūžīgiem laikiem. Es jau prasīju tehniskajiem darbiniekiem, vai viņiem ir fleksis."

Turpmāk Māra turēs īkšķus par Slaimu, zem kura maksas viņai, tāpat kā daudziem, šķiet, ka paslēpusies dziedātāja Būū: "Ja tur nebūs Būū, es būšu šokā."

Vairāk skaties video!

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka līdz šim atmaskotas divas maskas. Pirmajā raidījumā detektīvi lēma, ka maska jānoņem Virtulim, zem tās slēpās dīdžejs un pasākumu vadītājs Magnuss Eriņš, bet otrajā raidījumā tika atmaskots Fēnikss, kas izrādījās modele un televīzijas raidījumu vadītāja Māra Sleja.

Foto: 4. sezonas "Balss maskā" otrais raidījums

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu