VIDEO Magone Liedeskalna ar mūzikas draugiem radījuši jaunu ballīšu hitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

4. martā notika pirmizrāde dziesmas "Ko tu lūr" videoklipam, kurš tapis raidījuma "Slavenības. Bez filtra" ietvaros. Raidījuma zvaigzne Magone Liedeskalna ar Kapteini Reini un Horenu Stalbi izveidojuši modernu deju mūzikas hitu.

Dziesma vēsta par cilvēku atkarību no tehnoloģijām un to, kā tās tiek lietotas ikdienā. Katram no dziesmas dalībniekiem ir bijusi sava pieredze šajā jautājumā.

Magone regulāri saskaras ar pazemojošiem komentāriem internetā, taču "uzaudzējusi biezu ādu" un spēj uz tiem paskatīties pozitīvi. Magones tikko izveidotais "TikTok" konts komentētāju aktivitātes ietekmē pāris dienās sasniedzis 1800 sekotājus, kā arī pats pirmais video ar dziesmas "Ko tu lūr" veidošanas aizkulisēm sasniedzis 240 tūkstošus skatījumu.

"Dziesma radās, redzot nejēdzību, trulumu, tukšumu, vientulību, atkarību man apkārt – skolās, publiskajā un sociālajā sfērā. Kaut kāds murgs! Kādam ir šīs aizsietās acis jāatver! Pazaudēta bērnība, ekrāna nozagtās dzīves..." komentē Magone.

Arī Kapteinis Reinis pozitīvi skatās uz negatīvajiem komentāriem. "Pandēmijas laikā regulāri straumēju savus DJ setus TikTokā. Pēc pandēmijas bija repera Burlax koncerts Ogres "Ezītī Miglā", un, pateicoties naidīgu cilvēku aktivitātei komentāru sadaļā, skatītāju skaits sasniedza 1700 cilvēku vienlaicīgi. Nākamās nedēļas tiešraide no Grēcinieku Ezīša komentētāju aktivitātes dēļ sasniedza pat 18 100 skatītāju. Un tas viss, pateicoties latviešu naidīgajiem komentāriem. Jebkāda aktivitāte ir laba algoritmiem," komentē mūziķis.

Dziesmā piedalās arī "Riga Reggae" solists Horens Stalbe. "Paceliet galvu un ieskatieties viens otram acīs, viedtālrunis ir tikai ierīce, un tai jākalpo cilvēkiem, nevis otrādi. Pateicos visiem par komentāriem! Prieks, ka manas domas jums tik svarīgas," piebilst Horens.

Mūzikas autors ir Reinis Klatenbergs jeb Kapteinis Reinis, kurš filmējis arī mūzikas videoklipu, bet pie video montāžas strādājis Jošua Ilsters.

Noskaties!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu