Zināmi jaunumi par Velsas princeses turpmākajiem plāniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Velsas princese Keita Midltone.
Velsas princese Keita Midltone. Foto: SIPA/Scanpix

Velsas princese 8. jūnijā apmeklēs savu pirmo oficiālo pasākumu, kopš viņai tika veikta operācija, atsaucoties uz Lielbritānijas Aizsardzības ministrijas paziņojumu, vēsta "Sky News".

Princese apmeklēs tradicionālo militāro ceremoniju "Trooping the Colour".

Pirmā ceremonijas kārta notiks 1. jūnijā, ko apskatīs ģenerālmajors Džeimss Bouders. Otro kārtu 8. jūnijā apskatīs Velsas princese, bet trešo — karalis Čārlzs 15. jūnijā, teikts pasākuma tīmekļa vietnē.

Kensingtonas pils gan vēl nav apstiprinājusi princeses apmeklējumu.

Jau ziņots, ka pirmdien pirmo reizi kopš hospitalizācijas šī gada sākumā manīta 42 gadus vecā Velsas princese. Vēdera operācija viņai uz vairākiem mēnešiem lika pārtraukt karaliskos darbus, ziņo portāls "TMZ".

Keita Midltone pirmdien manīta netālu no Vindzoras pils Lielbritānijā. Viņa kā pasažiere atradās automašīnā, kuru vadīja viņas māte Kerola.

Velsas princeses parādīšanās izkliedē virkni spekulāciju un asprātības par viņas "pazušanu", kas pēdējo nedēļu laikā aumaļām parādījās internetā. Atgādinām, ka Midltone nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Kensingtonas pils februāra nogalē izplatīja paziņojumu par prinča Viljama sievas veselības stāvokli: princese pēc vēdera operācijas, kas tika veikta janvārī, jūtas labi un veseļojas. Princese nav redzēta kopš Ziemassvētkiem, paredzēts, ka viņa atgriezīsies sabiedriskajā dzīvē pēc Lieldienām.

Tobrīd paziņojums par Keitas veselības stāvokli, visticamāk, tika izplatīts, lai sabiedrībā nesāktu cirkulēt baumas un lai prinča Viljama "personiskie iemesli", neapmeklējot piemiņas dievkalpojumu, netiktu saistīti ar Keitas veselības stāvokli. Sīkāka informācija par "personīgajiem iemesliem", kas atturēja Velsas princi ierasties dievkalpojumā, presei nebija pieejama, taču avoti karaļnamā norādīja, ka satraukumam neesot pamata.

Janvārī britu tabloīdi vēstīja, ka Velsas princeses veselības problēmu dēļ tika atlikta karaliskās ģimenes viesošanās Latvijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu