"Hornets" basketbola operāciju vadītāja amats piešķirts "Nets" ģenerālmenedžera asistentam Pītersonam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Šarlotas "Hornets".
Šarlotas "Hornets". Foto: Charlotte Hornets/Facebook

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Šarlotas "Hornets" par basketbola operāciju vadītāju apstiprinājusi Džefu Pītersonu, kurš iepriekš bija Bruklinas "Nets" ģenerālmenedžera asistents, 5. martā pavēstīja "Hornets".

Jau ziņots, ka februāra sākumā "Hornets" no ģenerālmenedžera amata atkāpās Mičs Kupčaks, pametot arī basketbola operāciju vadītāja amatu. Viņš strādāja Šarlotas komandā kopš 2018.gada aprīļa.

Šarlotas kluba līdzīpašnieki Riks Šnals un Geibs Plotkins paziņojumā norādīja, ka Pītersona redzējums, vērtības un mērķis padarīt "Hornets" par NBA labāko vienību saskan ar visas organizācijas mērķiem.

"Džefs ir līgas uzlecošā zvaigzne un ir labi pazīstams ar savu spēlētāju izvērtēšanu un komunikācijas prasmēm. Viņa pieredze, kas gūta strādājot vairākās organizācijās un ar dažādiem ģenerālmenedžeriem, noderēs arī mums," teikts paziņojumā.

35 gadus vecais Pītersons vairāk nekā četras sezonas pavadīja "Nets" sistēmā, palīdzot piesaistīt vairākus augstas klases spēlētājus un veikt nozīmīgus maiņas darījumus. Tāpat viņš septiņus gadus ir strādājis Atlantas "Hawks" organizācijā.

"Hornets" ar 15 uzvarām un 46 neveiksmēm Austrumu konferencē atrodas 13.pozīcijā.

Bertāns "Hornets" vienību papildināja februāra ievadā maiņas darījumā no Oklahomasitijas "Thunder". Viņš Šarlotas vienības rindās astoņos mačos vidēji guvis deviņus punktus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu