VIDEO Latvijas MMA cīkstonis Čižovs PFL Eiropas turnīra pirmajā kārtā zaudē ar sāpju paņēmienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aleksandrs Čižovs
Aleksandrs Čižovs Foto: Ādams Bleiks/PS FIGHT MANAGEMENT

Latvijas jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Čižovs ceturtdien, 7. martā, "Professional Fighters League" PFL Eiropas turnīra pirmajā kārtā cieta neveiksmi ar sāpju paņēmienu.

Čižovs turnīra pirmajā kārtā Parīzē tikās ar itāli Danieli Skatici.

Cīņas ievadā Čižovs uzņēma pretinieka spērienu galvā, bet pamanījās saķert Skatici otru kāju, pārnesot cīņu parterī.

Tur Čižovs izdarīja vairākus sitienus, uz brīdi pārvietojoties tā sauktajā "half guard" pozīcijā. Tomēr neilgi pēc tam Latvijas cīkstonis mēģināja piecelties kājās, bet pretinieks pamanījās saķert Čižova potīti.

Čižovs no nepatīkamās situācijas mēģināja izmukt ar strauju pagriezienu tomēr itālis latvieša potīti sagrāba tikai ciešāk un cīņu piebeidza ar tā saukto "heel hook" paņēmienu, savainojot latvieša potīti.

Līdz ar to Matici izcīnīja savas karjeras 13 uzvaru 20 cīņās un iesoļoja PFL Eiropas turnīra nākamajā kārtā.

Čižova bilance dažādos avotos atšķiras, jo atšķirīgi tiek interpretēta viņa otrā cīņa PFL organizācijā. Toreiz Čižovs cīņā pret Akoidanu Duki zaudēja divus no trim raundiem, bet spāņu cīkstonis neiekļāvās noteiktajā svara limitā. Viņam par to pirmajā raundā tika atņemts punkts, kā rezultātā cīņa noslēdzās ar neizšķirtu, bet PFL noteikumi paredzēja, ka turnīrā tālāk soļoja Čižovs.

PFL oficiālajā uzskaitē Čižova bilance pēc šā zaudējuma ir 11-2, "Tapology" skatījumā latvieša bilance ir 10-3, bet "Sherdog" vēsta par 10-2-1.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu