Šteinbergam 12 punkti uzvarētā ACB līgas spēlē. Kuruciem uzvara

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs
Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs Foto: FIBA.com

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs sestdien Badalonā guva 12 punktus Manrezas "Baxi" uzvarā Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, bet Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM svinēja uzvaru savā laukumā.

Manrezas basketbolisti viesos ar 83:81 (29:16, 23:19, 6:24, 25:22) pieveica Badalonas "Joventut".

Šteinbergs 20 minūtēs laukumā realizēja abus divpunktu un abus soda metienus, kā arī divus no trim tālmetieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, kā arī sakrāja +/- rādītāju +9 un efektivitātes koeficientu 14.

Vairāk punktu par Šteinbergu viesiem guva vien Devins Robinsons un Branku Badio, sakrājot attiecīgi 18 un 16 punktus.

Mājiniekiem ar 18 punktiem izcēlās Andress Feliss.

Mursijas UCAM mājās ar 81:73 (21:19, 27:13, 18:23, 15:18) pārspēja "Girona".

R.Kurucs 22 minūtēs laukumā realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, kā arī sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, divas kļūdas, vienu pārķertu bumbu, bloķētu metienu, trīs personiskās piezīmes, divas izprovocētas piezīmes pretiniekiem, +/- rādītāju +6 un efektivitātes koeficientu septiņi.

A.Kurucs 11 minūtēs un 45 sekundēs laukumā realizēja vienu no trim tālmetieniem, kā arī sakrāja divas atlēkušās bumbas, rezultatīvu piespēli, kļūdu, trīs personiskās piezīmes, vienu izprovocētu piezīmi pretiniekam, +/- rādītāju -3 un efektivitātes koeficientu viens.

Pa 12 punktiem mājiniekiem guva Marko Todorovičs, kura kontā arī sešas atlēkušās bumbas, un Dilans Eniss, bet viesiem 14 punktus guva Kenijs Čerijs.

Artūra un Rodiona Kurucu pārstāvētā Mursijas UCAM ar 15 uzvarām 24 spēlēs ir piektā, "Baxi" ar 13 panākumiem 24 cīņās ieņem devīto vietu, Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvēto Santjago de Kampostelas "Obradoiro" ar sešām uzvarām 23 mačos ierindojas 16.vietā, bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā "Palencia" ar bilanci 4-19 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu