"Valmieras" futbolisti sezonu sāk ar uzvaru pār "Metta" komandu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Valmieras" futbolisti
"Valmieras" futbolisti Foto: Jānis Līgats

"Valmieras" komanda svētdien, 10. martā, "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas pirmās kārtas spēlē izbraukumā ar rezultātu 2:0 (0:0) uzvarēja "Metta" vienību.

Valmieriešiem vārtus guva "Metta" audzēknis Lūkass Vapne, kurš izīrēts Valmieras klubam, un Džibrils Gejs.

Vidzemnieki vadībā izvirzījās 62.minūtē, kad Leu Gaušu soda laukumā apspēlēja pretinieku un pāradresēja bumbu pa sitienam Vapnem, kurš bija nekļūdīgs. Pēc 11 minūtēm, stūra sitienu izpildot Vapnem, ar galvu bumbu vārtos ieraidīja Gejs.

Pamatlaika pēdējās minūtēs Bruno Melnim bija iespēja vienus vārtus atgūt, taču viņa bīstamo sitienu bloķēja Niks Sliede.

Pirms tam Iepriekšējās sezonas vicečempione "Riga" viesos ar rezultātu 1:0 (1:0) pārspēja augstākās līgas debitanti "Grobiņa"/LFS.

Piektdien čempionāts sākās ar RFS uzvaru izbraukuma spēlē pār "Audu" (2:1), sestdien "Tukums 2000"/"Telms" viesos ar 2:0 pārspēja "Liepāju", bet "Jelgavas" un "Daugavpils" vienību mačā vārti netika gūti.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu