"Sirsnīgi gaidīts ikviens." Liepājā durvis vērs skaistumkopšanas studija. Tur varēs baudīt arī "Kurts Coffee"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Kurts Coffee" īpašniece Ketija Karlsone ar dēlu Kurtu.
"Kurts Coffee" īpašniece Ketija Karlsone ar dēlu Kurtu. Foto: Evija Trifanova/LETA

Liepājā Tirgoņu ielā 24 no 15. marta darbu sāks studija "AUCH". Tajā atradīsies  kosmētikas un skaistumlietu veikals, tiks rīkotas arī ballītes jaunajām dāmām, kā arī būs iespējams iegādāties "Kurts Coffee", liecina uzņēmuma "Instagram" profila ieraksti.

"Liepājā 15. martā darbiņu sāks studija "AUCH", kas ir daļiņa manis, daļiņa manas ģimenes, mūsu mīlestības," teikts studijas paziņojumā vietnē "Instagram". "Šī ir studija, kur sirsnīgi gaidīts ikviens. Te atradīsiet kosmētikas un skaistumlietu veikalu, par kuru visvairāk priecāsies mazās dāmiņas. Te būs pieejama ausu caurduršana gan lieliem, gan maziem. Organizēsim skaistas un krāšņas svētku ballītes, piemēram, SPA ballīti meitenēm un lūpu krāsu meistarklasi lielākām dāmām."

Telpās būs iespējams iegādāties arī "Kurts Coffe" dzērienus. 

"Jau pirms daudziem gadiem Rīgā atvēru kafijas namiņu savam dēlam Kurtam. Kurts ir bērns ar īpašām vajadzībām, retu ģenētisku saslimšanu un ir viens no 6 bērniem plašajā pasaulē. Diemžēl Kurts savos 12 gados ir kā pāris mēnešus vecs zīdainītis: nerunā, nestaigā, patstāvīgi neēd un ir nepieciešama 24h aprūpe un asistēšana!" rakstīts "Instagram" profilā. "Tomēr, tas neliedz man apkārt saskatīt skaisto, priecāties par dzīves sniegtajām iespējām un cilvēkiem man blakus."

"Mīļi aicinu Tevi atbalstīt Kurtiņu viņa ikdienas gaitās, vairot prieku, iespējas un uzlabojot veselību. Nāc, nobaudi gardo kafiju, vai iegādājies kafiju līdzi ņemšanai!"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu