"Reizēm ir skarbi." Līga Rīdere atklāti par to, kā ir vienai audzināt četrus bērnus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Māmiņu klubs"

Šova "X faktors" zvaigzne Līga Rīdere raidījumā "Māmiņu klubs", atklāti pastāstīja, kā ir būt solo vecākam. 

"Grēks sūdzēties, man iet labi. Man ir māja, kur dzīvot, man ir ko ēst, man ir silti, man ir mani bērni. Mums ir veselība, man ir viss, ko vajag, esmu laimīgs cilvēks," teic Līga, kura ikdienā sniedz atbalstu arī citām māmiņām, kuras bērnu audzina vienas. 

Līga ir vientuļā māmiņa, kura priecājas par iespēju strādāt no mājām, papildus menedžējot arī bērnu dzīves. "Tas izklausās skarbi, tas reizēm arī ir skarbi, bet tā, kā es domāšu un uz ko likšu fokusu, tā es arī jutīšos. Es negribu justies slikti. Mums katram ir grūtības."

Līga atklāti dalījās, ko nozīmē būt vientuļajam vecākam: "Atklāti sakot, viegli nav, bet tu esi iemests tai situācijā, tai vidē, un tev ir jātiek galā."

Neskatoties uz to, ka Līgai nākas pildīt divu cilvēku lomas, viņa apzinās, ka svarīgas ir arī rūpes pašai par sevi. "Kaut kādā brīdī mēs aizmirstam par sevi, tad notiek izdegšana, un, kad notiek tas, tad jau cilvēks ir tādā stāvoklī, ka viss sāk palikt vienalga. Tāpēc ir ļoti svarīgi līdz tam nenonākt un meklēt palīdzību. Atklāti stāstīt, kas notiek. Vai tās būtu finanses, vai atbalstu bērnu pieskatīšanā. Neviens jau nezina, ar ko tu cīnies, cilvēki kautrējas no tā, ka ir grūtības, bet dzīve ir dzīve. Galvenais ir nepadoties un ticēt, ka viss būs kārtībā."

Līga savu ceturto atvasi pasaulē laida 2022. gadā. Līga jau mamma četriem bērniem – diviem dēliem un nu divām meitām.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu