"TTT Rīga" basketbolistēm 20. uzvara Baltijas līgas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"TTT Rīga" basketbolistes
"TTT Rīga" basketbolistes Foto: FIBA.com

"TTT Rīga" pirmdien savā laukumā izcīnīja 20.uzvaru 20 "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) mačos.

"TTT Rīga" ar 82:60 (19:17, 26:17, 15:18, 22:8) apspēlēja "Daugavpils Universitāti" (DU).

Uzvarētājām 19 punktus un piecas atlēkušās bumbas sakrāja Gabija Meškonīte, 14 punktus un piecas rezultatīvas - Ieva Pulvere, 11 punktus guva Margo Klavo, bet deviņiem punktiem astoņas atlēkušās bumbas pievienoja Kaira Lamberte.

Daugavpilietēm 21 punktu guva Kinga Pedela, bet 16 punktus un 13 atlēkušās bumbas sakrāja Anna Liepiņa.

"TTT Rīga" ir uzvarējusi visās 20 spēlēs un ir turnīra līdere, bet DU ar bilanci 6-16 ir devītā.

Latviju BSBL pārstāv "TTT Rīga", "Rīgas Stradiņa universitāte" (RSU), "Liepāja"/LSSS, "Daugavpils Universitāte" (DU), "Rīga Juniores"/LU, "Jūrmala" un "TTT Juniores", bet Lietuvu - Viļņas "Kibirkštis", Klaipēdas "Neptūnas", Kauņas "Aistes", Klaipēdas LCC, "Šiauliai-Vilmers" un jaunpienācēja "Panevezys".

Pamatturnīrā tiek izspēlēti divi apļi. Pirmās vietas ieguvēja kvalificējas finālčetrinieka turnīram, bet 2.-7.vietas īpašnieces ceturtdaļfinālā divu spēļu sērijās noskaidros vēl trīs "Final 4" dalībnieces.

Sezonas beigās tiks izspēlēts arī Latvijas Sieviešu basketbola līgas čempionāts, kurā tiks noskaidrotas Latvijas čempiones.

Iepriekšējā sezonā par BSBL čempionvienību kļuva "TTT Rīga", kas finālā ar 69:68 pārspēja Viļņas "Kibirkštis" komandu, bet Latvijas čempionātā rīdzinieces finālsērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 bija pārākas pār RSU basketbolistēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu