"Ar veselību un visu ir smagi." Madara Repše-Šterna atkal cīnās par veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: madararepse/Instagram

Fotogrāfe, ekspremjera Einara Repšes meita Madara Repše-Šterna izdevumam "Kas Jauns" atklāj, ka veselības problēmas atkal ir saasinājušās. Ārstēšanai ir nepieciešami lieli naudas līdzekļi. Vēlreiz publiski lūgt ziedot naudu viņa nevarot saņemties, tāpēc lūdz iegādāties viņas fotogrāfijas.

"Veselības lietas saasināti un atkal klāt, bet visur vajag līdzekļus. Milzīgs murgs! Steidzami ļoti meklēju, kur saņemt cerību un iespēju," teic Madara.

Madara jau kopš 15 gadu vecuma sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas defektu, un tikai pirms dažiem gadiem ārsti Nīderlandē noteica precīzu diagnozi un uzņēmās ārstēšanu. Tagad Repše-Šterna dzīvo, strādā un ārstējas Latvijā. Jā, aizvien ārstējas, un,

kā viņa atzīst, veselības problēmas ir saasinājušās un steidzami risināmas.

Vienīgais šķērslis un kavēklis ir nepieciešamā nauda, kādas pašas ģimenei nav, taču viņa nespēj vēlreiz saņemties un publiski lūgt svešiem cilvēkiem ziedot.

"Jā, ar veselību un visu ir smagi. Ceru, ka tas nav vairs dzīvības glābšanas līmenī, bet tuvu tam visam gan.

Ārstēšana man norit visu laiku, tikai nāca klāt vēl lietas, un viss aiziet pa ķēdīti. Tagad šķiet, ka vispār vairs nekas nav iespējams – viss vienlaikus. Patiesi pats zemākais un melnākais pārbaudījums tam, cik vēl cilvēks var izturēt.

Operācijai vajadzēja būt jau pirms gada, bet visi apstākļi darīja savu. Tagad arī – vispirms citā klīnikā jāizdara "mājasdarbs" no ķirurga, un tur milzīga summa! Turklāt steidzami, jau kavējos un vēl ceru.  Ļoti, ļoti vajag vairāk darbu – pasūtījumu bildēm, lai varu nopelnīt vairāk. Būtu ļoti pateicīga par atbalstu, iegādājoties bildes..." uzrunā Madara.

Jau iepriekš vēstīts, ka pirms nepilniem četriem gadiem tauta sadevās rokās un saziedoja nepieciešamos līdzekļus – vairākus tūkstošus eiro – kas bija akūti nepieciešami fotogrāfes Madaras Repšes-Šternas dzīvības glābšanai.

Tā bija jau septītā operācija, kas par laimi, noritēja veiksmīgi, un māksliniece ar aizkustinājuma asarām acīs pauda pateicību līdzcilvēkiem par palīdzību.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 12. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu