Vai cope un treniņbikses ir sievišķīgi? Inese Ozola par to, kā jaunajām māmiņām saglabāt eleganci

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Māmiņu klubs"

Zīmola “Amoralle” radītāja Inese Ozola raidījumā "Māmiņu klubs" dalījās viedoklī un padomos par to, kā sievietēm ar maziem bērniem sevī saglabāt sievišķību un eleganci.

Ozola norādīja, ka, viņasprāt, arī copē un treniņbiksēs ir elegance. "Un tas viss ir vajadzīgs, jo man ir trīs bērni un es ļoti labi zinu, ko tas nozīmē, es esmu tam gājusi cauri, un esmu ar vislielāko mīlestību un apbrīnu par tām sievietēm, kuras iet cauri šim te procesam, kad tu esi mājās ar mazu bērniņu un notiek šīs te ķermeņa pārmaiņas."

Ozola piedāvā trīs lietam tam, kā sievietei šai posmā saglabāt eleganci.

"Pirmā - nelikt sev virsū nekādus obligātus rāmjus, dogmas. Ja tev ir copes periods - brīnišķīgi, izbaudi! Otrā lieta, sameklēt šos te instrumentus, kas tevi iedvesmo. Varbūt tā ir sarkana lūpukrāsa. Tātad atrast kaut ko, kas liek iztaisnot muguru, iemirdzēties acīm, kaut kāds ārējs instruments, kas palīdz atgriezties dziļumā pie savas vismīļākās sievietes. Un trešā lieta ir ļoti rūpīgi un atbildīgi paskatīties kas ir tas, ko tu ielaid sevī iekšā caur acīm - tas, ko tu skaties, kam seko "Instagram", kādas bildes skaties, kādas grāmatas lasi. Kas ir tas, ko tu ielaid sevī iekšā dziļumā? Un šīs te trīs lietas palīdzēs," norādīja sievišķības zīmola radītāja.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu