"Viņš vēl atrakstīja, lai sargāju savus mīļos." Linda Mūrniece saskārusies ar vajāšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Pirms pāris nedēļām ekspolitiķe un uzņēmēja Linda Mūrniece sniedza interviju "Latvijas Radio" raidījumā "Laikmeta krustpunktā". Viens no klausītājiem Lindu tās pašas dienas vakarā sācis burtiski vajāt, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Nepazīstamais kungs vēlā sestdienas vakarā sāka uzņēmējai zvanīt, aicināt uz tikšanos, sakot "saruna būs par interviju". Svētdien zvanīšot atkal, lai norunātu tikšanās laiku. Linda, nevēloties sarunāties un vēl jo vairāk tikties ar svešinieku, pieklājīgi atteikusi, bet zvanītāja numuru uzreiz nobloķējusi.

"Tomēr izrādījās, ka numuru nenobloķēju "WhatsApp". Svētdien no viņa atkal pienāca ziņa par tikšanos.

Kad liku skaidri saprast, ka nevēlos ne ar vienu tikties, viņš vēl atrakstīja, lai sargāju savus mīļos. Tas jau sāka izklausīties pēc draudiem," ar pieredzēto dalās Linda.

Nepaspējusi attapties no šīs nepatīkamās komunikācijas, nāca nepatīkamāks pārsteigums.

Par Lindas sniegto interviju vēlējās parunāt vēl kāds vīrietis. Viņš izrādījās bezkaunīgāks par iepriekšējo, jo svētdienas pēcpusdienā neaicināts ieradās pie pašām Lindas namdurvīm, lai arī pie iebraucamā ceļa saliktas zīmes par privātīpašumu. "Nedomāju, ka šiem diviem gadījumiem ir tiešs sakars ar manu interviju. Tā vienkārši nostrādāja kā katalizators tiem, kas par mani bija piemirsuši," prāto Linda.

Bijusī iekšlietu ministre atzīst, ka viņas telefona numurs nav un nekad nav bijis noslēpums. "Arī tagad tas ir publiski pieejams, un absolūti neiebilstu, ja man zvana pakonsultēties, bet ne jau sestdienas vakarā un tādā uzmācīgā formā, ka mums ir jāsatiekas. Šie uzbāzīgie vīrieši nebaidās nedz no aizlieguma zīmēm ceļa malā, nedz mana suņa, nedz arī pistoles.

Galu galā, visa Latvija zina, ka man mājās ir ierocis un es protu to ne tikai paturēt rokās, bet arī šaut.

Es, protams, nevienu negrasos nošaut, bet labāk manu pacietību nepārbaudīt," atgādina Mūrniece.

Šobrīd Linda savā īpašumā saimnieko viena un apziņa, ka jebkurā diennakts laikā uz nama sliekšņa var parādīties svešinieks, esot biedējoša. "Pēc pēdējā gadījuma esmu sazinājusies ar apsardzes kompāniju, ar kuru man jau ir līgums, un mēs kopā šobrīd strādājam pie tā, lai saprastu, kas vēl ir vajadzīgs, lai es savā īpašumā varētu justies droši," norāda Linda.

Linda Mūrniece nesen viesojās raidījumā "Sirdslietas", kurā atklāti dalījās savā attiecību pieredzē. Viņa arī prātoja, kāpēc pievelk vīriešus, kas viņai neder.

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 12. marta numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu