VIDEO Seniorei gandrīz trāpa ar stikla pudeli. Jaunieši Purvciemā uzdzīvo un apdraud kaimiņus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Saulaina pēcpusdiena Purvciemā
Foto: Saulaina pēcpusdiena Purvciemā Foto: Jānis Škapars/TVNET

"Degpunktā" jau pirms nedēļas ziņoja par bīstamu ugunsgrēku 20 stāvu mājā Rīgā, Purvciemā. Nu Madonas ielas nama iedzīvotāji bažījas par kādu dziļāku problēmu, kas jau ilgāku laiku novērojama ēkā – pārgalvīgi cilvēki, kuri no balkona met dažādus priekšmetus, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

"Visticamāk, ka tas [ugunsgrēks] bija pārgalvīgu cilvēku dēļ, kuri no augšējiem stāviem met lejā degošus izsmēķus, tai skaitā pudeles un visu pārējo drazu. Katrā gadījumā mājas iedzīvotāji regulāri ziņo par to, ka jauniešu grupas no 16 līdz 20 gadiem nepārtraukti uzdzīvo augšējos stāvos. Šīm izklaidēm sekas nav īpaši prognozējamas," raidījumam stāsta nama septītā stāva iedzīvotājas Helēnas dēls Ivars. 

Ivara 87 gadus vecā māte 7. marta pēcpusdienā, dažas dienas pēc ugunsgrēka, piedzīvojusi pagalam satraucošu mirkli. Viņa nākusi mājās no poliklīnikas, bet pēkšņi viņai pie kājām piezemējusies stikla pudele. Iespējams, tā lidojusi no 16. stāva, kur notikusi jauniešu ballīte.

Šādi incidenti notiekot bieži. Kādai kaimiņienei arī sabojāta automašīna. 

Valsts policija informē, ka kopš pagājušā gada septembra uz šo namu saņemti deviņi izsaukumi, kas gan nav bijuši saistīti ar kādas jauniešu kompānijas uzdzīvi. 

Vairāk skaties sižetā!

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu