"Neviens tam nevar noticēt." Miris vīrietis, kurš publiski atklāja vairākus "Boeing" lidmašīnu defektus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: nicksortor/"X"

Bijušais lidmašīnu aviācijas, kosmiskās un militārās tehnikas kompānijas "Boeing" darbinieks Džons Bārnets atrasts miris pēc tam, kad cēla trauksmi par uzņēmuma ražošanas standartiem, ziņo "Times".

Vīrietim sestdien bija jāierodas tiesā saistībā ar juridisko strīdu ar kompāniju "Boeing". Bet viņš neieradās. Viņa juridiskā komanda ilgstoši mēģināja viņu sazvanīt, taču neveiksmīgi. Pēc tam komanda sazinājās ar viesnīcu, kurā viņš apmetās.

Tajā brīdī Bārnets tika atrasts miris savā kravas automašīnā. Čārlstonas apgabala iestāžu pārstāvji paziņoja, ka Bārnets nomiris "no paša šautas brūces" un policijas departaments turpina izmeklēt nāves gadījumu.

Barnets atklāja vairākus iespējamos ASV gaisa kuģu ražotāja lidmašīnu drošības defektus. Viņš uzņēmumā bija nostrādājis vairāk nekā 32 gadus līdz aiziešanai pensijā 2017. gadā.

Arī "Boeing" reaģēja uz bijušā darbinieka nāvi, paužot līdzjūtību: "Mēs esam sarūgtināti par Barneta kunga nāvi, un mūsu domas ir kopā ar viņa ģimeni un draugiem."

Viņam pietuvināti cilvēki par tiesas procesu norādīja: "Viņš bija ļoti labā noskaņojumā un ļoti gaidīja, kad varēs atstāt šo dzīves posmu aiz muguras un doties tālāk. Mēs nekonstatējām nekādas pazīmes, ka viņš varētu izdarīt pašnāvību. Neviens tam nevar noticēt."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu