VIDEO "Neviens no tuviniekiem nebija sazvanīts." Četrus gadus vecu meiteni vienu pašu no bērnudārza aizved uz slimnīcu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā
Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā Foto: Ieva Makare/LETA

Linda marta sākumā kādā darba dienā, kā tas ierasts, nogādāja savu bērnu pirmskolas izglītības iestādē. Pēcpusdienā, kamēr Linda atradās ārpus Rīgas, saņemts zvans, ka četrus gadus vecā Marta viena pati nogādāta slimnīcā. Meitenītei šī pieredze bijusi traumatiska, Linda stāsta raidījumam "Bez tabu".

Martai strauji uzkāpusi temperatūra, tādēļ audzinātājas izsaukušas ātro palīdzību. Linda pirmajā brīdī arī nevarēja pacelt telefonu, tādēļ par meitas nonākšanu slimnīcā uzzināja tikai pusstundu pēc tam, kad meita iekāpusi mediķu automašīnā.

Māte atklāj, ka meitai šī pieredze atstājusi psiholoģisku traumu, jo uz ārstniecības iestādi devusies viena pati, bez bērnudārza audzinātājas vai māsiņas. Viņa starp mediķiem un savā palātā atradusies viena pati, līdz ieradās viņas tēvs.

Mediķi esot norādījuši, ka meitene neizskatījās pārāk satraukusies, tādēļ neesot bijis iemesla kādam no pirmskolas izglītības iestādes doties līdzi. Māte gan ir neizpratnē, kādēļ netika mēģināts sazināties ar kādu citu ģimenes locekli.

VIDEO: Raidījuma "Bez tabu" sižets

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu