Kas mantos aktiera Metjū Perija bagātību? Atklātas testamenta detaļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pagājuši pieci mēneši kopš Holivudas aktiera, komēdijseriāla "Draugi" zvaigznes Metjū Perija nāves. Nu arī atklātas Perija testamenta detaļas.

Juridiskie dokumenti liecina, ka aktiera bagātība tiek lēsta 120 miljonu apmērā un viņa personīgā īpašuma vērtība ir nedaudz vairāk nekā viens miljons dolāru.

Testamentu Perijs uzrakstījis jau 2009. gadā. Par tā izpildītājiem Perijs izvēlējies savu bijušo menedžeri Lizu Fērgusoni un kādreizējo producentu Robinu Ruzanu. Dokumenti liecina, ka Robins ir atteicies darboties kā viens no Metjū testamenta izpildītājiem.

Kā zināms, Perijam nebija nedz sievas, nedz bērnu. Ārzemju medijos parādās informācija, ka testamentā aktieris norādījis, ka bērniem, kas viņam varētu parādīties pēc 2009. gada, nav tiesību pretendēt uz Perija mantojumu.

Pie mantojuma saņēmējiem viņš norādījis savu tēvu, māti, pusbrāļus un pusmāsas. Testamentā iekļauta arī viņa bijusī draudzene Reičela Dana, ar kuru aktieris bija attiecībās no 2003. līdz 2005. gadam. Savā autobiogrāfijā aktieris bijušo draudzeni Reičelu nosaucis par savu sapņu sievieti.  

Lielākā daļa Perija naudas līdzekļu nonāks fondā "Alvy Singer Living Trust".

Perijs kļuva slavens ar Čendlera Binga lomu 90. gadu populārajā komēdijseriālā "Draugi" no 1994. līdz 2004. gadam. Seriāls rāda sešu Ņujorkā dzīvojošu jaunu draugu ikdienu. Čendlera tēls bija slavens ar savām sarkastiskajām frāzēm un neveiklībām. Par šo lomu viņš 2002. gadā tika nominēts "Emmy" balvai.

Seriāla pēdējo epizodi ASV noskatījās 52,5 miljoni skatītāju, kas to padarīja par 21. gadsimta sākuma skatītāko seriālu.

Perijs mira 54 gadu vecumā. Viņa nāve bija negadījums, ko izraisījusi "ketamīna lietošana", liecina medicīniskās ekspertīzes rezultāti Losandželosā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu