Nacionālā teātra aktieri Ivars Puga un Normunds Laizāns nav aprakuši kara cirvi. Pat nesveicinās (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Lai gan agrāk aktieri Normunds Laizāns un Ivars Puga kopā spēlēja uz skatuves un vadīja dažādus pasākumus, jau vairākus gadus abu starpā ir atsalums. Pugam atgriežoties uz Nacionālā teātra skatuves, Laizāns ar viņu pat nesveicinoties, vēsta izdevums "Kas Jauns". 

Latvijas Nacionālajā teātrī pēc vairāku gadu ilgas pauzes štatā atgriezies aktieris Ivars Puga, kas no teātra aizgāja, kad tika ievēlēts Saeimā un kļuva par deputātu.

Savulaik skatuves kolēģis Normunds Laizāns neslēpa savu attieksmi pret Pugu, nosaucot viņu pat par "politisko prostitūtu". Kā izrādās, "kara cirvis neesot aprakts", abi savā starpā pat nesveicinoties.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Puga stāsta: "Šī lieta mani absolūti nesatrauc, jo tā ir Normunda Laizāna problēma, nevis mana. Teātrī, protams, ir sanācis tikties, taču viņš mani nesveicina, un es jau netaisos skriet klāt un skaidroties. Vainīgs vai ko noziedzies absolūti nejūtos," saka Puga.

Kā zināms, Puga ir Nacionālā teātra aktieris kopš 1986. gada, taču pirms sešiem gadiem viņš kļuva par Saeimas deputātu. Nu viņš politiķa karjerai pielicis punktu.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 12. marta numurā!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu