VIDEO Belgorodas centrā nograndis sprādziens (2)

Papildināts 13:04, 14. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NEXTA/"X"

Belgorodas iedzīvotāji ziņojuši par sprādzienu pilsētas centrā. "Telegram" kanāli raksta, ka tas noticis pie dzelzceļa stacijas. Virs pilsētas redzams pamatīgs dūmu mākonis, vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

Tāpat aculiecinieki ziņo par artilērijas lādiņa sprādzienu blakus automašīnai. 

Pāris minūtes pirms sprādziena Ukrainas pusē karojošo krievu karavīru vienību – leģiona "Krievijas Brīvība" un Krievijas Brīvprātīgo korpusa – pārstāvji ziņoja, ka uzbruks militārajiem objektiem Kurskas, Belgorodas un Brjanskas apgabalā. Viņi brīdinājuši iedzīvotājus par briesmām un aicinājuši evakuēties.

Īsi pēc tam Belgorodā tika izplatīts brīdinājums par raķešu uzbrukumu. Drīz pēc sprādziena tas atcelts. 

Jau ziņots, ka aizsardzības sistēmas 14. marta rītā virs Belgorodas apgabala notriekušas astoņas raķetes. Apstiprināta viena cilvēka bojāeja. Saskaņā ar "Telegram" kanāla "Baza" ziņām divi cilvēki ir nogalināti.

Krievija uzbrukumā vaino Ukrainu. Belgorodas apgabala gubernators Vjačeslavs Gladkovs ziņo, ka nodarīti bojājumi divām privātmājām un automašīnai. Tāpat nodarīti bojājumi ārstniecības iestādei – jumtā izšauts caurums, bojāts piektais un sestais stāvs.

"Saskaņā ar sākotnējiem datiem automašīnu sadursmē bojā gājis viens autovadītājs. Operatīvie dienesti saņēmuši informāciju par sievieti un vīrieti, kuri guvuši ievainojumus. Uz notikuma vietu dodas glābēji," ziņo Gladkovs.

"Telegram" kanālos un sociālajos tīklos publicēti video ar postījumiem. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu