Sazvērestības teoriju piekritēja Ligita skaidro, kādēļ ticējusi alternatīvām teorijām (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ligita Liniņa, kura bijusi pārliecināta antivaksere, bet mainījusi pārliecību pēc smagas saslimšanas ar Covid-19, raidījumā "Zilonis studijā" atklāja, kā nonākusi līdz ticēšanai alternatīvām versijām.

Ligita skaidro, ka pirmsākumi viņas pārliecībām meklējami 1994. gadā, kad autokatastrofā viņa zaudēja savu māsu, pati lauza mugurkaulu un esot piedzīvojusi pārdabiskas lietas. 

"Tā ir vīzija. Es nezinu, vai tas ir eņģelis vai pats Jēzus Kristus, no tā brīža es viņam ticu un te sākas tas sākums pandēmijas lietai. Es Darvina teorijai no šī brīža vairs neticu, bet, lai meklētu patiesību, nezinu, vai es nojūdzos, jo man šķita, ka širmis aizbraucis - kur ir patiesība, kas ar mani notiek, es šo patiesību atradu šeit," skaidroja Lilita, norādot uz Bībeli. 

Ligita skaidroja, ka nemaz nav ticējusi, ka Covid-19 eksistē. Lai gan apkārt bijuši cilvēki, kas slimojuši, kamēr tas nav skāris pašu, viņu interesējis nav. Lai gan ziņās par to runāts daudz, informācija nav aizgājusi "līdz sirdij". "Mana galva bija smiltīs."

Kad ar vīrusu inficējusies pati, viņa sapratusi - tā tomēr ir realitāte. "Pirmās domas bija - kāpēc es neko nezinu? Tā, personīgi, bija sevis šaustīšana. Un es sevi šaustīju ar to, ka es nebiju dzirdējusi īstos avotus. Un līdz šodienai es atzīstu to, ka es nedzirdēju speciālistus savā jomā."

Ligita saslima ļoti smagi un nonāca arī slimnīcā. "Es slimošanas laikā jau mainīju savu viedokli!"

Vairāk skaties raidījumā!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu