"Maiks nav cilvēks, ar kuru jokot." Bijusī boksa superzvaigzne brīdina Džeiku Polu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons un Džeiks Pols
Maiks Taisons un Džeiks Pols Foto: AFP / Scanpix

Bijušais boksa 63,5 kilogramu divīzijas absolūtais čempions Amirs Kāns uzskata, ka jūtūberis Džeiks Pols ir iekūlies nepatikšanās, piekrītot cīnīties ar leģendāro Maiku Taisonu.

Aizvadītajā nedēļā kļuva zināms, ka Pols un Taisons šā gada 20. jūlijā tiksies boksa ringā.

Šobrīd vēl nav zināms, kādi būs šīs cīņas noteikumi - vai šis duelis tiks klasificēts kā profesionāla, vai arī paraugdemonstrējuma cīņa. Tiesa, ir zināms, ka šajā cīņā netiks izmantoti galvas aizsargi.

Kāns uzskata, ka 27 gadus vecais Pols, neskatoties uz Maika Taisona pases datiem, gaidāmajā cīņā sastapsies ar milzu problēmām.

"Šī cīņa starp Džeiku Polu un Maiku Taisonu... Vau. To negaidīja neviens. Maiks Taisons ir boksa leģenda, ar kuru nedrīkst jokot, pat ja viņš arī ir vecāks. Es uzskatu, ka Maiks var nopietni savainot Džeiku. Es nesaprotu, ko tieši Džeiks Pols domā. Viņš tiksies ar supersmagā svara leģendu. Uzskatu, ka Pols šajā cīņā var tikt nopietni savainots

Šis viss šķiet nereāli. Ceru, ka Maiks viņu nesavainos. Man patīk Džeiks, bet Maiks nav cilvēks, ar kuru jokot vai aizvadīt paraugdemonstrējuma cīņas. It sevišķi, ja tu esi mazāks un vieglāks. Teikšu, ka Maiks Taisons vinnēs ar nokautu," sacīja Kāns.

58 gadus vecais Taisons karjerā uzvarējis 50 no 58 cīņām. Savukārt Pols, kuru iepriekš uz dueli centās izaicināt Latvijas bokseris Mairis Briedis, karjerā uzvarējis deviņās no desmit cīņām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu