"Swedbank" samazinās maksājumu limitus un pielāgos tos klientu izmantotā ikmēneša limita maksimālajai robežai (8)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
AS "Swedbank" norēķinu karte. Ilustratīvs attēls
AS "Swedbank" norēķinu karte. Ilustratīvs attēls Foto: Evija Trifanova/LETA

"Swedbank" no šī gada 23.maija samazinās internetbankas un mobilo maksājumu limitus un pielāgos tos atbilstoši klientu līdz šim izmantotā ikmēneša limita maksimālajai robežai, liecina "Swedbank" publiskotā informācija.

Savukārt aplūkot esošos internetbankas maksājumu limitus un no 23.maija iepazīties ar jaunajiem limitiem varēs "Swedbank" internetbankas sadaļā "Maksājumi, konti", "Maksājumu limiti un lietotāju pārvaldība".

Bankā arī informē, ka, ja radīsies vajadzība pārskatīt lielāku naudas summu, limitus varēs mainīt "Swedbank" internetbankā, zvanot vai rakstot bankas ziņojumu un parakstot līguma izmaiņas internetbankā, vai dodoties uz kādu no bankas filiālēm.

"Swedbank" uzsver, ka finanšu krāpnieki arvien aktīvāk izmanto visdažādākos veidus, lai iegūtu iedzīvotāju banku kontu piekļuves datus un izkrāptu naudu.

Viens no veidiem, kā aizsargāt savu naudu no krāpniekiem, ir maksājumu limitu pārskatīšana Attālināto bankas pakalpojumu līgumā, limitus samazinot un pielāgojot reālajām ikdienas vajadzībām, norāda "Swedbank".

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu