INFOGRAFIKA Rīgā, Tallinā un Viļņā degvielas cenas nav paaugstinājušās (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Degvielas uzpilde.
Degvielas uzpilde. Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas iztika bez kāpuma un vai nu samazinājās, vai nemainījās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un tad Viļņa. Dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena nemainījās un tāpat kā pirms nedēļas bija 1,704 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās 1,2% - līdz 1,694 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,9% - līdz 1,529 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,5% - līdz 1,634 eiro par litru, salīdzinot ar iepriekšējo piektdienu.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās cenas nemainījās un piektdien tāpat kā pirms nedēļas 95.markas benzīna cena bija 1,719 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena - 1,619 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nav mainījušās. Rīgā autogāze maksāja 0,745 eiro par litru, Viļņā - 0,652 eiro, bet Tallinā - 0,67 eiro par litru.

 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu