"Metta" futbolisti svin pirmo uzvaru šosezon

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FK "Metta" futbolisti.
FK "Metta" futbolisti. Foto: FS Metta/ "Facebook"

"Metta" sestdien Rīgā "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas otrās kārtas spēlē svinēja pirmo uzvaru šosezon.

"Metta" ar 2:0 (1:0) pieveica "Liepāju".

Rezultātu 26.minūtē ar patālu sitienu no laukuma kreisās puses atklāja mājinieks Bruno Melnis. Viņa raidītā bumba trāpīja pa vārtu tālo stabu un ielidoja vārtos.

Nedaudz vēlāk pretinieku laukuma pusē gaisā ar galvām sadūrās sadūrās divi "Liepājas" futbolisti - Šeiks Diufs un Ivans Patrikejevs, kuram tika pārsista galva, laukumā aicinot mediķu brigādi.

37.minūtē Patrikejeva vietā laukumā devās Artūrs Zjuzins.

Otrajā puslaikā pārsvars bija liepājniekiem, vairākkārt no vārtu zaudējuma mājiniekus glābjot vārtsargam Alvim Sorokinam, bet reizi - arī vārtu konstrukcijai.

Mača beigās Melni viesu soda laukumā nogāza Arams Bagdasarjans, un 11 metru soda sitienu 85.minūtē aukstasinīgi realizēja Moamets Korea. - 2:0.

Abas komandas sezonas ievadā zaudēja ar 0:2 - "Metta" - valmieriešiem un "Liepāja" - tukumniekiem.

Pērn virslīgā, tiekoties šīm komandām, trīs spēles noslēdzās neizšķirti ar 1:1, bet vienā ar 3:2 uzvarēja "Liepāja", kas bija pārāka arī Latvijas kausa astotdaļfināla pēcspēles sitienu sērijā.

Dienas centrālajā spēlē "Mežaparks SV" laukumā "Riga" un "Auda" cīņu sāks plkst.15, tiešraidē spēli translējot televīzijas kanālam TV4, bet plkst.16 stadionā "Esplanāde" "Daugavpils" uzņems debitanti "Grobiņa"/LFS. Šī spēle tiešraidē tiks translēta tīmekļa vietnē "Sportacentrs.com".

Piektdien kārtas pirmajā spēlē "Valmiera" viesos ar rezultātu 1:0 pārspēja čempioni RFS.

Svētdien kārtas noslēgumā "Jelgava" uzņems "Tukums 2000"/"Telms" vienību.

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu