Vai par bērzu sulām turpmāk drīkstēs saukt tikai sulas, kas nākušas no Bērzciema? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: mikslatvis.lv/Ekrānuzņēmums

Par "Bērzu sulām" turpmāk oficiāli drīkstēs saukt tikai tās, kas nākušas no Bērzciema. Tā 9. martā sociālos tīklos ziņoja Miks Latvis ar perfekti nostrādātu video. Ko par to saka sociālo tīklu lietotāji?

Tas bija skaļš paziņojums: "Šī ir vēsturiska uzvara. Bērzu sulas tiks aizsargātas ar Eiropas likumu. Ilze Bērziņa: "Mēs saņēmām apstiprinājumu, ka tikai tās bērzu sulas, kas iegūtas no bērziem, kas aug 25 kilometru rādiusā ap Bērzciemu drīkst saukt par Bērzu Sulām"."

Daudzi sociālo tīklu lietotāji bija nepatīkami pārsteigti. Kas tas par stulbumu?

Daudzi tomēr šaubījās – šis tiešām nav joks?

Kā tad īsti ir – joks vai patiesība? Pats Miks Latvis savā lapā mikslatvis.lv atzīstas: viss – jaunu datorgrafikas prasmju apgūšanas labā!

"Katru dienu mācos lietot Blender. Viens no pēdējiem mācību kursiem bija pudeles izgatavošana. Protams, lai būtu interesantāk, taisīju savu pudeli, neskatoties pamācību. Pieļāvu kļūdas, veicu labojumus, uzzināju dažādus svarīgus trikus un sīkumus. Beigu rezultāts nav gluži tā, kā gribētos, bet gana labi, lai sašūpotu tvitera karstos prātus."

Portālam "Apollo.lv" Miks Latvis par "bērzu sulu cepienu" saka: "Man liekas, ka šis eksperiments labi parādīja, cik nekritiski cilvēki attiecas pret informāciju, kuru sastop internetā. Pieliekam vārdam uzvārdam tiešo runu pēdiņās, ņemam "ienaidnieku": "slikto Eiropu", "biznesmeņus" un tiekam pie sakāpinātām emocijām un reakcijām. Bija tikai daži cilvēki, kas pacentās meklēt informāciju par pieminēto organizāciju un to, vai tiešām šis ir īsts notikums. Ja es būtu nopietnāk uztvēris šo visu un ieguldījis vēl mazliet laika (bilde ar pudeli plauktā un iespaidīgu cenu, formāla ražotāja mājaslapa utt.), tad rezultāts būtu vēl dramatiskāks."

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu