Kara noziedznieks Putins pasludināts par "vēlēšanu" uzvarētāju (6)

Apollo.lv
Papildināts 20:24, 17. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Krievijas diktators Vladimirs Putins.
Krievijas diktators Vladimirs Putins. Foto: MIKHAIL METZEL/AFP

Saskaņā ar nobalsojušo vēlētāju aptauju, ko vecis Kremļa kontrolētais Viskrievijas sabiedriskās domas pētniecības institūts (VCIOM), tā sauktajās prezidenta vēlēšanās 87% vēlētāju balsojuši par pašreizējo diktatoru Vladimiru Putinu.

Neviens no trim pārējiem kandidātiem, kas pārstāv fiktīvās opozīcijas partijas un kuru uzdevums vēlēšanu farsā bija radīt šķietamas alternatīvas ilūziju, nav saņēmis pat piecus procentus balsu.

Kā vēstīts, tā dēvētās vēlēšanas, kas faktiski būs vienīgi izrāde pašreizējā Krievijas diktatora Vladimira Putina leģitimitātes kārtējai apliecināšanai, notiks no 15.marta līdz 17.martam. Saskaņā ar neatkarīgo tīmekļa izdevumu "Meduza" un "Vjorstka" ziņām, Kremlis amatpersonām izvirzījis uzdevumu nodrošināt, lai par 71 gadu veco Putinu būtu nobalsojuši vismaz 80% vēlētāju.

Foto un video: Krievijas vēstniecībā Rīgā aizvien turpinās "balsošana" par jauno Krievijas prezidentu

Pat nerēķinoties ar ierastajām manipulācijām ar balsu skaitīšanas rezultātiem un vēlētāju aktivitāti, nav ne mazāko šaubu, ka Putins kārtējo reizi tā dēvētajās vēlēšanās "uzvarēs", paliekot amatā vismaz līdz 2030.gadam, jo Krievijā jau sen nepastāv nekāda reāla opozīcija un visi vērā ņemamie opozīcijas līderi vai nu bijuši spiesti atstāt valsti vai ielikti cietumā, bet opozīcijas redzamākais politiķis Aleksejs Navaļnijs ieslodzījumā tika nomērdēts.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu