Pasaulē lielāko vaigu īpašniece aizstāvas pret kritiku par viņas izskatu (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: justqueen88/ Instagram

Ukrainiete Anastasija Pokreščuka, kura pazīstama kā pasaulē lielāko vaigu īpašniece, izlēmusi publiski atbildēt saviem nelabvēļiem, kuri kritizē viņas izskatu.

Daudzi interneta komentētāji vairākkārt esot rakstījuši, ka viņa “izskatās pēc citplanētietes”. Pati 36 gadus vecā sieviete gan norādījusi, ka ir pārliecināta par savu izskatu un “jūtas patiešām skaista”, tomēr nevar neievērot naidīgos komentārus, ko saņēmusi pēc izmaiņu veikšanas savai sejai.

Sieviete izlēma specifiski atbildēt kādam komentētājam, kurš rakstīja, ka sieviete nekad “nevienam nešķitīs pievilcīga”.

“Es vispār nesaprotu šāda veida domāšanu. Es nesaprotu, kā es varētu domāt par savu izskatu, pamatojoties uz citu cilvēku teikto. Man ir vienalga, ko citi saka, jo šī ir mana seja, un tai ir jāpatīk man, nevis tev. Tā ir mana seja un mana dzīve,” vēstīja Pokreščuka.

Viņa turpināja komentāru, piebilstot, ka vissvarīgākais ir tas, ka viņa ir laimīga pati par savu izskatu, piebilstot: “Tu nenodzīvosi manu dzīvi manā vietā, skaidrs?”

Anastasija gadā iztērē apmēram 1850 eiro sejas pārveidošanas procedūrām. Sieviete atklāja, ka tas viņai palīdz piesaistīt vīriešu uzmanību. Viņai ir tikušas veiktas neskaitāmas dažādas procedūras, tostarp ievietoti filleri vaigos un žoklī, pildīts botokss vairākās vietās sejai, palielinātas krūtis, uzlabots deguns un veiktas citas plastiskās ķirurģijas procedūras.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu