Laura Dukure atklāj savu versiju par šķiršanos no mūziķa Mika Dukura (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Laura Dukure un Miks Dukurs
Laura Dukure un Miks Dukurs Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Laura Dukure, divu bērnu mamma un mūziķa Mika Dukura bijusī sieva, pirmajā intervijā pēc šķiršanās sniegusi ieskatu abu attiecībās un tajā, kāpēc tām tika pielikts punkts.

Laura, viesojoties Gundegas Rozes raidījumā "Māmiņu sarunas ar Gundegu Rozi", apstiprināja Mika iepriekš teikto, ka abi kopīgi pieņēmuši lēmumu par šķiršanos, tomēr sarunas gaitā viņa atklāja ieskatu abu "toksiskajās" attiecībās. 

Par to, ka abu laulība ir uz izjukšanas robežas, Laura saprata pērnā gada sākumā. Neilgi pēc tam Miks publiskajā telpā paziņoja, ka ir alkoholiķis. 

Laura intervijā saka, ka, viņasprāt, tā gluži nav - alkohols vienkārši bija veids, kā tikt galā ar citām problēmām. "Es uzskatu, un es arī viņam esmu to teikusi, -

viņš nekad nav bijis alkoholiķis!

Es domāju, ka tās bija emocionālas lietas, depresija vai kas cits, kur vielu lietošana tika izvēlēta kā risinājums, kā ar to tikt galā."

Vaicāta, kā ir dzīvot līdzās cilvēkam, kuram ir šādas problēmas, viņa atzīst, ka pietrūkusi sapratne un novērtējums no vīra puses. "Es centos palīdzēt, bet man bezmaz vai pasaka: "Tu esi vainīga, ka es dzeru!" (..) Es gadu laikā vairākas reizes esmu lūgusies, lai mēs ejam uz pāru terapiju, gan lai viņš iet, es pati esmu gājusi."

"Es sapratu, ka tas ir beigu sākums. Tad viņš pārtrauca lietot alkoholu, un tad es nodomāju - labi, skatāmies, kā ies - cik daudz tās bija problēmas un cik daudz tā bija [Mika] personība. Un, re, mēs esam tur, kur mēs esam," teic Laura.

Runājot par Mika jaunajām attiecībām ar influenceri Endiju Kalniņu, Laura neslēpj, ka bijis sāpīgi redzēt viņu pikantās fotosesijas un publiskās atzīšanās mīlestībā, taču norāda:

"Labāk es ik pa laikam paraudu viena pati, nekā es raudu, esot nelaimīgās, savā veidā toksiskās attiecībās.

Tas nav vajadzīgs nevienam – arī [Miks] jutās nelaimīgs –, gan man, gan bērniem. Es negribu, lai viņi domā, ka tādai ir jābūt ģimenei un mīlestībai."

Tāpat viņa saka, ka vīrs publiskajā telpā paudis maldinošu informāciju par abu šķiršanos, kā vienu piemēru minot īpašumu, kuru it kā viņš atstājis bijušajai sievai.

"Tā patiesībā ir mana māja - tas ir mans mantojums no vecvecākiem

un manu vecāku ļoti liels praktisks un finansiāls ieguldījums, lai mēs vispār varētu šo māju uzcelt un lai mēs vispār varētu tajā dzīvot, un lai manam bijušajam vīram būtu sienas, ko krāsot. Protams, viņš ļoti daudz izdarīja, un es to esmu novērtējusi." 

Atgādinām, ka Dukuri bija laulībā 11 gadus. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu