VIDEO Vai tu tā māki? Bērnu slimnīcas māsiņas pārbauda, vai var veikt injekciju balonā, to neuzspridzinot (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bērnu slimnīca/"TikTok"

Bērnu klīniskā universitāte (BKUS) savā "TikTok" profilā publicējusi amizantu video: māsiņas pieņem tā saucamo balona izaicinājumu – pārbaudīt, vai spēs veikt injekciju balonā, to neuzspridzinot. 

Pirms 12 stundām publicētajam video ir aptuveni 61,7 tūkstoši skatījumu. "Injekcija balonam, to neuzspridzinot? Jā, tas ir iespējams!" video parakstījusi slimnīca.

@bernuslimnica Injekcija balonam, to neuzspridzinot? Jā, tas ir iespējams! #ballooninjection#balloonchallenge ♬ Le Monde - From Talk to Me - Richard Carter

Kā redzams video, dažām māsiņām tas izdevās, bet citām ne. 

Lietotāji komentāros plaši apsprieda iemeslus, kāpēc dažiem mediķiem izdodas veiksmīgi veikt injekciju, bet citiem ne. Daudzi stāsta: lai tas sanāktu, jādur balona sānos. Savukārt citi stāsta, ka balons nesprāgs, ja dūriens tiks veikts augšā vai apakšā.

"Balona izaicinājums" pēdējo dienu laikā "TikTok" guvis zināmu popularitāti. Ārsti no slimnīcām visā pasaulē to pilda, lai noskaidrotu, kam ir "visdrošākās rokas". 

@draldoespinosa Can your dentist inject a balloon without bursting it like Dr. Espinosa? 😎 #Balloonchallenge #dentist #smile😊 #dentallife ♬ original sound - Dr Aldo Espinosa DDS

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu