Jurģa Liepnieka meita pēc septiņu gadu pauzes atkal atjauno attiecības ar mammu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: jurgisliepnieks/Instagram, diana_urtanezlidne/Instagram

Sabiedrisko attiecību speciālista un rakstnieka Jurģa Liepnieka un modes mākslinieces Diānas Urtānes laulībā dzimusī meita Hēra sākotnēji pēc vecāku šķiršanās dzīvoja ar mammu, taču kādā brīdī tika pieņemts lēmums, ka bērns dzīvos ar tēti. Pēc septiņu gadu šķirtības atjaunojušās nu jau pieaugušās meitas un mammas attiecības, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns".

"Manas lūgšanas (septiņu gadu garumā) nu ir sadzirdētas, viņa ir atgriezusies manā dzīvē... Esmu ļoti, ļoti laimīga," ar šādiem priecīgiem notikumiem savā "Instagram" profilā klajā nākusi dizainere Diāna Urtāne-Zlidne.

Viņa gan izdevumam "Kas Jauns" nevēlējās sīkāk komentēt notikušā aizkulises, vien atklāj, ka "viss esot labi".

Sākotnēji pēc vecāku Diānas un Jurģa šķiršanās abu meita Hēra dzīvoja pie mammas un ciemojās arī pie tēta. Kad Diānai izveidojās jaunas attiecības ar mūziķi un TV raidījumu vadītāju Kasparu Zlidni un abi bija sagaidījuši ģimenes pieaugumu, Diāna priecājās, ka Hēra, kas tobrīd bija sešus gadus veca, sirsnīgi uzņem māsiņas Luīzes ienākšanu dzīvē. Taču laika gaitā tapa zināms, ka Hēra vairs nedzīvo ar mammu, bet gan ar tēti Jurģi.

Laika gaitā Hērai nostiprinājās ļoti sirsnīgas un ģimeniskas attiecības ar Jurģa Liepnieka otro sievu, uzņēmēju Ilzi Elizabeti Liepnieci. Viņa Hēru audzinājusi gluži kā savu meitu. 

Kā zināms, pērn Liepnieks paziņoja, ka beigušās viņa 16 gadus ilgās attiecības ar Ilzi.

"Kas Jauns" vaicāja arī Liepnieka viedokli par jauno situāciju saistībā ar meitu, taču viņš vien lakoniski noteicis: "Nedomāju, ka te nepieciešams kāds komentārs."

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 19. marta numurā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu