"Var noprast, ka tu gribi tikai seksu." Sabiedrībā zināmi vīrieši vērtē Adrianas Miglānes "Tinder" profilu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Vakariņš ar savējiem"

Šovā "Vakariņš ar savējiem" ciemos šonedēļ dodas dziedātāja Adriana Miglāne, dziedātājs Ainars Bumbieris un TV seja un daudznozaru speciālists Ēriks Palkavnieks. Pie vakariņu galda tika apspriestas interesantas tēmas, viena no tām – Adrianas Miglānes iepazīšanās lietotnes "Tinder" profils.

Adriana ne reizi vien sūdzējusies, ka viņu uzrunā ne vien precēti vīrieši, bet arī tādi, kas sūta neķītrus iepazīšanās piedāvājumus. Adriana lūdza vakariņu biedriem izteikt savu viedokli, apskatot viņas "Tinder" profilu.

Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Vakariņš ar savējiem"

Sēžot pie galda ar trīs vīriešiem, visi kā viens minēja, ka Adrianas bilde ir seksīga. Viņi uzsvēra, ka acis piesaista Adrianas dekoltē, kas bildē īpaši izceļoties. "Ja šāds piedāvājums, tad var noprast, ka tu gribi tikai seksu, nevis nopietnas attiecības," Adrianas fotogrāfijas vērtēja Ainars.  

Adriana par Ainara komentāru bija izbrīnīta. Dziedātāja uzsvēra, ka visai bieži izvēlas apģērbu ar dziļu dekoltē, tāpēc viņai radās jautājums: "Vai tad esmu staigājošs seksa piedāvājums?" Adriana uzskata, ka bildei nav ne vainas. Tā parādot, ka viņa sporto. Atbildot uz komentāriem par dziļo dekoltē, Adriana teic, ka tā ir daļa no viņas un viņa negrasoties to slēpt.

Palkavnieks pauda uzskatu, ka fotogrāfijām iepazīšanās lietotnēs vajadzētu būt mērķtiecīgām. "Tu paskaties uz Adrianas bildi un... Viss ir skaidrs. Es teiktu, ka Adriana liek ļoti mērķtiecīgas bildes."

Aizkadrā arī Nauris Brikmanis teica: "Lai nemuld, ka neliek apzināti."

Adriana vakariņu laikā bija atklāta, pasakot, ka nekad nav ļāvusies vienas nakts sakaram. 

Adriana pēc šķiršanās iemēģinājusi iepazīšanos internetā, bet ātri vien sapratusi, ka tas nav priekš viņas. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Adriana par šķiršanos no bijušā vīra un sava dēla tēva Krišjāņa Sondora paziņoja 2022. gada nogalē ar sociālo tīklu starpniecību. Lai gan sākotnēji kā vienu no šķiršanās iemesliem minēja dažādos skatījumus uz dzīvi, vēlāk atklājās, ka viņš bijis dziedātājai neuzticīgs.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu