Latvijā dzīvojošs indietis atklāj savus novērojumus par latviešiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "360TV ZIŅneši"

Latvijā dzīvojošs indietis Gokuls raidījumā "360TV ZIŅneši" pastāstīja, kādi ceļi viņu atveduši uz Latviju un kā viņam patīk dzīve šeit. 

Latvijā Gokuls ieradies kā students, bet nu strādā izglītības jomā, palīdzot ārzemju studentiem sākt mācību gaitas Latvijā. Šo valsti viņš izvēlējies studiju un izmaksu pieejamības dēļ - te esot lētāk nekā citviet Eiropā.

Esot gan pāris lietas, kas viņu Latvijā pārsteigušas, piemēram, aukstums.

"Viena no svarīgākajām lietām - nopirkt termoveļu! Kārtu kārtas ar apģērbu," norādīja Gokul.

"Latvieši mēdz būt vēsi, parasti, pirmo reizi tiekoties, viņi nav draudzīgi, bet tad tu ar viņiem iepazīsties un viņi atveras, spēj būt ļoti draudzīgi. Man ir ļoti labi latviešu draugi! Bet man ir arī pieredze ar latviešu babiņām, kuras nosodoši nopēta un pasaka ko nejauku. Tā ka kopumā monētai ir divas puses," skaidroja Gokuls.

Ar savām pārdomām par dzīvi Latvijā viņš aktīvi dalās arī vietnē "TikTok", kur atklāj, ka šeit dzīvo jau sešus gadus. Latviešu valodu vīrietis arī mācās, tomēr vēl nav apguvis pilnībā.

@lifeinlatviaa We live in Latvia Of course we had to make a video about living in Latvia! Had so much fun creating this with @wassuplilhomie and I'm pretty sure we annoyed many Latvians by laughing and filming on the street. We love Latvia and Latvia loves us back no matter what some ppl might have to say. #latvia #riga #lifeinlatviaa #coffee #talllatvians #fyp #fy #foryoupage #international #foreignersinlatvia ♬ original sound - Life in Latvia by Gokul

Vairāk skaties 1188.lv! 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu