Leldei Dreimanei pie sāniem jauns kavalieris – mazs, bet kareivīgs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: leldedreimane/Instagram

Dailes teātra aktrisei Leldei Dreimanei pie sāniem jauns kavalieris – mazs, bet kareivīgs krievu toiterjera šķirnes kucēns vārdā Rainis Buberts Diors, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Nu jau pāris nedēļu aktrise Lelde Dreimane iziet Rīgas ielās un apmeklē pasākumus kopā ar krievu toiterjera šķirnes kucēnu, kuram šobrīd ir četri mēneši.

Raini Bubertu Dioru viņai uzdāvinājis kāds ļoti īpašs cilvēks, un kopš tā brīža aktrises dzīve ir pakārtota zeltainā kažociņa īpašniekam. "Rainis man ir līdzi visur. Esmu tik priecīga, ka arvien vairāk sabiedriskās vietas kļūst dzīvniekiem draudzīgas. Tāds, piemēram, ir Dailes teātris, arī mūsu barbekjū restorāns "Munch BBQ"," teic Lelde.

Diemžēl ne visur aktrise var paņemt Raini līdzi, tāpēc brīžos, kad viņa ir izbraukumā, kucēnam esot auklīte.

Stāstot, kāpēc suni nosaukusi dižā dzejnieka vārdā, saimniece skaidro: "Mīlulim oriģinālais vārds pasē ir Diors. Parīze un modes pasaule man nav svešas, tādēļ šo vārdu atstāju, tomēr tas mani līdz galam nepārliecināja. Vēlējos kaut ko latvisku. Tā nu es sēdēju, domāju un izdomāju. Tieši Rainis taču radīja manu vārdu Lelde, jo pirmo reizi tas parādās viņa lugā "Spēlēju, dancoju". Tāpēc nosaucu sunīti par godu dižgaram." 

Vairāk lasiet izdevuma "Privātā Dzīve" 19. marta numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu