Eksprezidenta Gunta Ulmaņa ārlaulības meita pirmo reizi pastāsta par attiecībām ar tēvu (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: gunvila/Instagram, Edijs Pālens/LETA

Kādreizējā Latvijas Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa un uzņēmējas, rotu zīmola "Upes" pērles īpašnieces Dinijas Loras kopīgā meita Gunvila Liene Ulmane šogad atzīmēs pilngadību.

Ulmaņa ģimenes noslēpums tika atklāts pirms 11 gadiem, meitenei tolaik bija septiņi gadi. Apmeklējot meitas bērnudārza izlaidumu, tapa skaidrs, ka Gunvila ir Ulmaņa ārlaulības meita. 

Pēc publiskā skandāla, kad nāca gaismā tas, ka viņam ir ārlaulības meita ar 44 gadus jaunāku sievieti, kas nav viņa oficiālā sieva, eksprezidents šai situācijai cauri izgāja vīrišķīgi un ar godu.

Bērnu viņš publiski atzina, deva meitai savu uzvārdu, kā arī kopš mazotnes piedalās viņas audzināšanā. Guntis ar meitenīti pie rokas vairākkārt arī apmeklējis publiskus pasākumus, tostarp gājis uz arēnu skatīties hokeja spēles, kā arī apmeklējis teātri.

Gunvila pirmo reizi pastāstījusi publiski par attiecībām ar tēvu. Viņa atzīst, ka ar tēti ir cieša saikne. "Tētis mani visvairāk priecē nevis ar dāvanām, vešanu uz kafejnīcām vai piedzīvojumiem, bet gan ar savu mīļumu.

Vienmēr mani samīļo, velta laiku sarunām, ikreiz, kad tiekamies, viņš atved šokolādi Lācītis Ķepainītis, jo zina, ka tā ir mana vismīļākā. Kāds Lācītis Ķepainītis viņam vienmēr ir mašīnā... Kad viņš aizved uz kādu kafejnīcu, galvenais šajās reizēs nav vis ēdiens un ēšana, bet gan laiks, ko veltām viens otram," saka Gunvila.

Kopš mazotnes daudz laika pavadot ar tēvu viņa lauku īpašumā Kurzemē, Gunvila ļoti iemīļojusi dabu un atzīst, ka absolūti nejūt sevi kā pilsētnieci. "Laukos mums abiem ar tēti ļoti patīk. Kad vien ir iespēja, braucam kopā turp. Tur pastaigājamies pa mežu un esam laimīgi. Man pašai mežā visvairāk patīk iespēja saplūst ar dabu, klausoties putnu balsīs, koku šalkoņā, vējā," atklāj jauniete. Viņai arīdzan ļoti patīk makšķerēt, un šo prasmi viņai ierādījis vectētiņš, mammas tētis.

Patlaban Gunvila dzīvo Rīgā un mācās vidusskolā.

Pirms diviem gadiem apritēja eksprezidenta un viņa sievas Ainas Ulmanes 60. kāzu gadadiena. Šajā laulībā dzimusi meita Guntra un dēls Alvils.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 19. marta numurā.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu