"Tika izvilkta sensācija ne no kā." Aktrise Katrīna Blaua taisnojas par savu vaļsirdīgo atzīšanos pašmāju šovā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju aktrise Katrīna Blaua, kura piedalās arī šovā "Mīlas nometne", komentējusi epizodi, kurā viņa atzinās, ka strīda karstumā pacēlusi roku pret savu mīļoto vīrieti. 

Februārī pie 360TV skatītājiem nonāca jauns attiecību šovs "Mīlas nometne", kur ar ekspertu – Ainas Poišas un Artura Šulca – palīdzību palīdz pāriem restartēt un uzlabot attiecības. Dalībnieku vidū ir arī aktrise, divu bērnu māmiņa Katrīna Blaua ar savu draugu Mārci. Vienā no epizodēm aktrise kameru priekšā atzinās: "Es esmu viņu s... Viņam iesitusi."

Nu Katrīna sarunā ar "Privāto Dzīvi" saka: "Tas nebija domāts tieši, biju savu sakāmo nepareizi noformulējusi. Tāpēc bija aizskaroši lasīt, ar kādiem virsrakstiem tas viss tika pasniegts portālos. Tika izvilkta sensācija ne no kā."

"Paldies Dievam, mana ģimene ir adekvāta, un, noskatoties šo epizodi, smējās, jo zina, kā ir patiesībā. Bijām aizbraukuši pie Mārča tēta, kurš, skatoties uz mani, smējās un teica:

"Nu, ko tu tāda maza, trausla meitenīte vari Mārcim izdarīt?!" 

Tas, ko teicu par klupšanu viņam virsū, nenozīmē, ka viņš, nabadziņš, sēž, iespiests stūrītī, gauži raud, bet es aukstasinīgi viņu spārdu un situ ar kulakiem. Vairāk tā ir kliegšana vai bļaušana, kas arī, protams, nav nekas labs. Jā, pēc dabas esmu daudz asāka un emocionālāka nekā Mārcis, taču fiziski viņu neietekmēju," skaidro aktrise.

Katrīna Blaua plašāku atpazīstamību ieguvusi seriālos "Apsūdzēti mīlestībā", "Nelūgtie viesi", "No naida līdz mīlestībai" u.c.

TVNET+ sazinājās ar šova veidotājiem, aicinot komentēt video sižetu. Kas viņiem bija sakāms, lasiet zemāk! 

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 19. marta numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu