Stjuarte atklāj, ko lidmašīnā nekad neēd un nedzer apkalpes locekļi un arī citiem neiesaka

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cierra_Mistt/ YouTube/Ekrānkopija

Ēst un dzert lidmašīnā ir piedzīvojums – šķiet, ka augstu gaisā viss garšo labāk. Lidmašīnās tiešām var nobaudīt visdažādākos ēdienus un dzērienus. Taču ir kaut kas, ko piloti un stjuartes paši nekad nelieto, apgalvo bijusī stjuarte Sjerrra Mista savos sociālo tīklu kontos.

Neticami, bet tās ir vienkāršākās lietas, ko piedāvā lidmašīnas ēdienkarte: tēja, kafija un kakao. Vārdu sakot, jebkas, kā pagatavošanai nepieciešams karsts ūdens.

Stjuarte apgalvo, ka lidmašīnas apkalpe paši šos dzērienus nedzer – kā viņa uzsver, viņi paši tos dzertu tikai galēja izmisuma gadījumā. Protams, pasažieriem šie dzērieni tiek piedāvāti, bet tagad, kad stjuarte vairs nestrādā aviācijā, viņa var atļauties runāt brīvi. Un viņa iesaka pasažieriem tējas vai kafijas vietā izvēlēties jebkurus alkoholiskos vai bezalkoholiskos dzērienus no pudelēm.

Kāpēc karstie dzērieni lidmašīnā nebūtu jādzer? Sjerra Mista apgalvo, ka neuzticas tīrīšanas procesiem, kas notiek lidmašīnās. Viņa strādājusi vairākās amerikāņu lidsabiedrībās un visur pieredzējusi vienu un to pašu: to, ka lidmašīnās viss nekad netiek iztīrīts kā nākas.

Kad lidmašīna nolaidusies lidostā un visi ceļotāji ir izkāpuši no lidmašīnas, iekāpj tīrīšanas komanda, lai ātri to iztīrītu un savāktu visus atstātos atkritumus. Mista apgalvo, ka viņiem nekad nav pietiekami daudz laika, lai to izdarītu kārtīgi. Saskaņā ar bijušās stjuartes teikto, dažas lidmašīnas daļas tiek atstātas novārtā.

Videoklipā, kas kopīgots vietnē "YouTube", kurā Mista dalās ar saviem "stjuartes noslēpumiem", viņa apgalvo, ka aparāti, kas piegādā karstu ūdeni dzērieniem, piemēram, tējai un kafijai, "nekad netiek tīrīti". Mista saka: "Ja mēs neesam ļoti izmisuši, mēs nekad nedzersim kafiju vai tēju, kas tiek pasniegta lidmašīnā. Ūdens, ko mēs izmantojam kafijai un tējai, nāk no tvertnes, kas nekad netiek tīrīta. Lai gan aviokompānijas pasažieriem apgalvo, ka viņi veic "regulāras ūdens kvalitātes pārbaudes", mums tiek teikts, ka vienas pārbaudes veikšanai vienā lidmašīnā ir vajadzīgi apmēram seši līdz deviņi mēneši. Un viņi netīrīs šo tvertni, ja vien kaut ko neatradīs."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu