Velsas princesei diagnosticēts vēzis (2)

Apollo.lv
Papildināts 20:27, 22. marts, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/@KensingtonRoyal/"X"

Velsas princese Keita Midltone apstiprinājusi, ka sākusi vēža ārstēšanas procesu. Slimība agrīnā stadijā apstiprināta veiktos testos, vēsta raidsbiedrība BBC.

Midltone ierakstītā video uzrunā uzsvērusi, ka testa rezultāti viņu šokējuši. Princese norādīja, ka aizvadītie mēneši bijuši "ļoti smagi". 

Uzrunā gan viņa iekļāva arī pozitīvu ziņu: "Jūtos labi un ar katru dienu esmu stiprāka". Uzruna filmēta trešdien, 20. martā.

Sīkākas detaļas par slimību nav atklātas, taču Kensingtonas pils uzsvēra, ka princese, visticamāk, pilnībā atveseļosies. Princese norādīja, ka veiktās vēdera operācijas laikā netika atklātas nekādas vēža pazīmes. 

"Taču pēc operācijas veiktie testi apstiprināja, ka vēzis tomēr bija. Mani ārsti ieteica, lai izeju profilaktiskās ķīmijterapijas kursu un esmu sākusi ārstēšanos," teica Midltone. 

Midltone uzsvēra, ka atgūšanās process pēc operācijas bijis ilgs un viņas prioritāte bija pavadītais laiks ar ģimeni.

Patlaban nav plānoti publiski pasākumi ar Midltones iesaisti. Kensingtonas pils arī apstiprināja, ka Midltones vīra prinča Viljama pēkšņā aiziešana no piemiņas pasākuma bija saistīta ar vēža diagnozi. 

Atgādinām, ka Midltone nebija sabiedrībā redzēta kopš decembra.

Svētdien, 10. martā, Kensingtonas pils publicēja Velsas princeses pirmo oficiālo fotogrāfiju kopš pērnā decembra. Vairākas starptautiskas fotoaģentūras izteica bažas, ka fotogrāfija ir pārveidota. To apstiprināja arī pati Midltone.

Arī šī situācija ar pārveidoto foto turpina radīt spekulācijas par patieso Keitas atrašanās vietu un veselības stāvokli.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu