"Domina Shopping" norisināsies Lieldienu labdarības tirdziņš. Piedalīsies seniori un cilvēki ar invaliditāti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

No pirmdienas līdz trešdienai, 27. martam, tirdzniecības centrā "Domina Shopping" norisināsies Lieldienu labdarības tirdziņš, kurā varēs iegādāties Invalīdu un mazturīgo senioru atbalsta fonda dalībnieku darinājumus, informēja "Domina Shopping" pārstāvji.

Tirdziņš atrodas "Domina Shopping" centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk saules". Tirdziņš darbosies no plkst. 10 līdz 21.

Lieldienu tirdziņā varēs iegādāties Jāņa Ķites radīto ādas galantēriju, Ināras Lapsas ādas izstrādājumus, Māras Strodes un Viktorijas Iļjučenokas adījumus, Andas Barkovskas un Dzintras Pētersones lina izstrādājumus, Norberta Špāka filcētas čības, Aijas Sabales darinātās bišu vaska sveces, filcētas rotaļlietas, lavandas maisiņus un pērļotus kociņus, Gintas Smirnovas pērļotās rotas, Atbalsta biedrības cilvēkiem ar invaliditāti "Gaismas stars" keramikas izstrādājumus, šūtas mīkstās rotaļlietas un iepirkumu somas un citus darinājumus.

Tirdziņa dalībnieku vecums ir 46-84 gadi, starp viņiem ir gan cilvēki ar invaliditāti, gan seniori, kuri savas dienas īsina, radot amatniecības izstrādājumus un mākslas darbus.

Jau ziņots, ka "Domina Shopping" pārvaldītājs ir SIA "Eften Domina". 2022. gadā "Eften Domina" strādāja ar 12,797 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 42,8% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 97,3% - līdz 3,011 miljoniem eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Eften Domina" reģistrēta 2016. gadā, un tās pamatkapitāls ir 5000 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Igaunijā reģistrētais "Eften Kinnisvarafond II".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu