Enerģētiski intensīvs periods. Aprīļa lielais horoskops visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Cristina Conti/Shutterstock

Pavasaris iedvesmo un rada vēlmi darboties, tomēr svarīgus darbus vai projektus šajā mēnesī nebūtu vēlams sākt, jo kosmosā piņķerīgas un saspringras debess spīdekļu kombinācijas. Astroloģe Guna Kārkliņa iepazīstina ar aprīļa lielo horoskopu visām Zodiaka zīmēm.

Mēneša sākumā dzīvosim periodā starp Mēness aptumsumu, kurš bija 25. martā un Saules aptumsumsu, kas notiek 8. aprīlī. Astrologi šādus periodus dēvē par "starpaptumsumu koridoriem", un iesaka dienas vadīt pēc iespējas rāmāk. Laikā starp aptumsumiem emocijas var izpausties spilgtāk, aktualizēties kādi senāk nesakārtoti vai neizrunāti jautājumi, kā arī dzīvē parādīties cilvēki no pagātnes. Ne tāpat vien, bet, lai atrisinātu kādas senas problēmas vai izrunātos par to, kas kādreiz bija svarīgi.

Saules aptumsuma laiks ir ļoti spēcīgs un enerģētiski intensīvs periods, kas var ietekmēt arī lēmumu pieņemšanu. Līdzsvaru saglabāt palīdzēs meditācijas un relaksāciju prakses.

Lai izvairītos no konfliktiem vai nesaskaņām, svarīgi ir izvēlēties vārdus uzmanīgi un vērot cilvēku reakciju, kad tiek risināti būtiski un strīdīgi jautājumi. Tāpat arī jāsaudzē veselība.

Mazais "putrotājs" atkal klāt

Jau pierasta lieta, ka trīs līdz četras reizes gadā planēta Merkurs ieņem neganto retrogrādo stāvokli, ko astrologi mēdz dēvēt par atpakaļgaitas kustību. Šajos periodos vairāk nekā citkārt iespējamas sīkas problēmas, nesaprašanās, ķibeles ar tehniku, datoriem, pārpratumi komunikācijā. Protams, ne visiem un ne vienmēr.

Tomēr laikā no 2. līdz 25. aprīlim nevajadzētu slēgt līgumus, sākt jaunus projektus, organizēt tikšanās, pirkt auto vai dārgu sadzīves tehniku.

Skorpioniskie motīvi pilnmēnesī

Mēness novietojums zodiakā ietekmē dienu fonu un noskaņas, bet pilnā fāze tās pastiprina. Aprīļa pilnmēnestiņš iekrīt 24. datumā Skorpionā. Tā ir dziļākā un spēcīgākā zodiaka zīme un šīs dienas fonam būs raksturīgas dinamiskas kaislības un jaudīga enerģija. Var darīt darbus, kur vajadzīgs spēks un iedvesma, bet jāvairās risināt samezglotus attiecību jautājumus.

*

AUNS

Katram cilvēkam ir kāda veiksmes formula: ko darīt, ko runāt, kā rīkoties, lai darbi veicas un cilvēciskās attiecības krāšņi uzplaukst. Tava stiprā puse ir spēja būt tiešam un atklātam, citus neaizvainojot. Kaut kas nepatika – pateici, un... ejam tālāk. Šis mēnesis ir ļoti piemērots, lai atrastu domubiedrus. Lietišķos darījumus gan vēlams atlikt uz mēneša beigām, taču apdomāt, rakstīt projektus un rēķināt vari nekavējoties. Brīvajā laikā priecēs saviesīgas un sabiedriskas aktivitātes. Tev ir lieliski draugi un jauki paziņas, ar ko kopā doties piedzīvojumos.

VĒRSIS

Lielisks mēnesis, lai nodemonstrētu savas vislabākās īpašības. Noderēs iepriekšējā pieredze un ar loģiski pamatotiem argumentiem iegūsi domubiedrus. Ja izdosies noskaņoties uz viena viļņa, tad panākumi darbā vai biznesā garantēti. Negaidot var rasties jaunas iespējas – esi gatavs reaģēt, lai notvertu aiz spārna veiksmes brīnumputnu. Pavasarīgi piedzīvojumi iespējami sirdslietās: daudz smaidu un simpātiju apliecinājumu. Brīvajā laikā sirsnīgas tikšanās ar draugiem – ļaujies atpūtai un dzīves baudīšanai. Var parādīties kāds jauns hobijs.

DVĪŅI

Kas prot, tas dara, kas neprot – māca citus, teicis kāds vieds cilvēks. Šajā mēnesī var nākties saņemt aizrādījumus no vadības vai darījumu partneriem tēmās, kurās esi zinošs un pieredzējis. Līdz ar to gatavojies aizstāvēt savu viedokli. Un ne tikai. Tu vari būt līderis, kurš iedvesmo. Iespējams, nāksies pārvērtēt profesionālo darbību un pieņemt nozīmīgus lēmumus. Ja parādās jauni izaicinājumi, esi gatavs teikt jā. Brīvajā laikā pirmajā vietā ģimene. Kopā rūpēsieties par mājas saimniecību, kopā sarīkosiet omulīgus atpūtas pasākumus. Tāpat arī sirsnīga saziņa ar draugiem, iespējamas interesantas idejas.

VĒZIS

Veiksmes dieviete Fortūna nemīl pārlieku apdomīgus un neizlēmīgus ļaudis – ja vēlies kaut ko būtisku sasniegt, tad nešaubies un neminstinies. Izlēmība nodrošinās panākumus un cieņpilnu attieksmi pret to, ko tu dari. Kolēģi vai biznesa partneri gaidīs no tevis idejas un netradicionālus risinājumus ikdienišķās situācijās. Jo radošāka pieeja, jo labāki rezultāti. Patlaban prāts atvērts jaunām zinībām un to vajag izmantot. Jāpameklē vērtīgi kursi un viss, ko uzzināsi, noderēs. Privātajā dzīvē izklaides un sabiedriskās aktivitātes. Sirdī un prātā pavasaris.

LAUVA

Slavējot cilvēku, mēdz teikt: "Labi rūkts, lauva!" Tā simboliski. Šajā mēnesī ko tādu dzirdēsi itin bieži, jo ir iespējas izcelties profesionālajā jomā. Protams, vēlēsies, lai ir kārtība un viss notiek pēc tava prāta – jo kurš gan labāk pārzina stratēģiju mākslu. Ja rodas vēlme uzsist dūri galdā, mēģini savaldīties. Spēji emociju izvirdumi var pabojāt autoritāti. Par tavām zināšanām un dotībām neviens nešaubās, taču ļoti svarīgi, kas ir tavā komandā, kas ir domubiedri un arī - kas ir oponenti. Brīvajā laikā plāno mājās saimniecības darbus, aicini uz talku draugus un rīko dārza balles. Daudz pozitīvu emociju.

JAUNAVA

Darbs stājas rindā aiz darba, taču rezultāti priecēs. Tu jau zini, ko dari... Pats izdari, pats atbildi...Var gan nākties aizstāvēt savu viedokli, taču nesatraucies – loģika ir tava stiprā puse. Ja rodas kādas domstarpības ar kolēģiem, centies saglabāt mieru. Ne vienmēr strīdos dzimst patiesība, labāks rezultāts būs, ja pacietīgi izskaidrosi – kaut divas vai trīs reizes. Kādam sekmīga sadarbība var izveidoties saistībā ar ārzemju tēmu, kāds veiksmīgi nokārtos darīšanas iestādēs vai ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Sirdslietās daudz skaistu emociju, drīz klāt būs pavasara ziedēšanas laiks.

SVARI

Daudz enerģijas jāiegulda, lai darbi virzās uz priekšu, un kādā brīdī pat radīsies jautājums: "Kāpēc viss jādara man?". Tu gan neesi no tiem, kam tīk par katru cenu gozēties slavas saulītē un atrasties uz pjedestāla, bet tomēr novērtējums ir no svara. Tā būs motivācija izdarīt visu pēc vislabākās sirdsapziņas. Ja darīšanas ar ārzemēm, tad esi uzmanīgs un seko līdzi juridiskajām niansēm. Attiecību tēmā kaislības un piedzīvojumi. Necenties sekot prāta apsvērumiem – ir pavasaris, un jābauda dzīves burvīgie mirkļi. Ja esi brīvs, liktenis var uzdāvāt aizraujošus piedzīvojumus.

SKORPIONS

Ideālais stratēģis Skorpions atkal izdomājis kādu jaunu plānu... Būsi pārliecināts par idejas dzīvotspēju un, atrotījis piedurknes, ķersies pie darba. Veiksme būs tava pavadone. Tikai pie viena nosacījuma – ja līdzās spēcīga komanda. Vajag aktīvi sadarboties un kopējās lietas labā personīgās ambīcijas atlikt malā. Piemērots laiks arī jauna darba meklējumiem un biznesa projektu rakstīšanai. Brīvajā laikā prieku sagādās nelieli ceļojumi - atpūta kādā no tuvējām kaimiņvalstīm. Savukārt mājās daudz pavasarīgu saimniecības darbu: vajag kārtot, tīrīt, spodrināt.

STRĒLNIEKS

Jauni plāni un projekti. Ja tie gūst atbalstu, tad veiksmes laiks. Protams, jārunā arī par naudas lietām. Jebkuram darbam un idejai sava cena. Diezgan labi darbosies intuīcija un tu lieliski orientēsies situācijās. Sekmīgs laiks lietišķiem kontaktiem ar ārvalstīm, un cita starpā der ielūkoties arī ceļojumu un avio biļešu piedāvājumos. Varbūt kaut kas iekrīt acīs vasaras atvaļinājumam. Privātajā dzīvē pacilājošs noskaņojums. Sirdī pavasaris un dvēselē, tāpat kā dabā, sajūta, ka jau drīz viss plauks un ziedēs. Tādas kā iedvesmojoša brīnuma gaidas.

MEŽĀZIS

Čaklam strādātājam laiku pa laikam jāieskatās bankas kontā – vai esi apmierināts ar tur redzamo. Ja tas cipars neapmierina, tad lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Papēti darba sludinājumus un turi gatavībā savu CV. Esošajā darbā neuzņemies pārāk daudz vai papildus, visi tāpat zina tavas spējas un ar milzu centību nav vērts atkal un atkal kaut ko pierādīt. Brīvajā laikā svarīga attiecību tēma. Izdomā kopā ar mīļoto ko aizraujošu: pasākumi, piedzīvojumi un jauni iespaidi satuvina. Brīvajiem ļaudīm iespējamas simpātijas, kas sagroza galvu – kaislības kā seriālā.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā būsi autoritāte, un tavu viedokli respektēs. Ir cilvēki, kas pielāgojas apstākļiem, un ir cilvēki, kas tos paši sev rada. Tu piederi pie otrajiem. Raksti projektu, domā par biznesu, ķeries pie mācībām – ir jāsagatavojas jaunam izrāvienam. Šis mēnesis ir sekmīgs arī peļņas jautājumu risināšanai. Brīvajā laikā gan par darba lietām nedomā. Atpūta vajadzīga, lai gūtu jaunu elpu. Priecēs izbraucieni pa Latviju vai uz kādu no tuvējām kaimiņzemēm. Tas nāks par labu arī attiecībām, jo izraušanās no ierastās vides satuvina. Ja esi brīvs, tad pastāv iespējas satikt jauku cilvēku.

ZIVIS

Prāts darbosies asi un dzims interesantas idejas. Ja kāds apšauba vai brīnās, daudz neklausies. Izveido plānu, tāmi un dodies uz priekšu. Jārēķinās gan, ka ceļš nebūs rozēm kaisīts, bet, ja būs, tad pa kādam ērkšķim var gadīties. Ar vardu sakot – darbs un enerģija jāiegulda un pret visu jāattiecas ļoti nopietni. Ja esošajā vietā kļuvis par šauru, tad jādomā, ko darīt, ko mainīt. Ir iespējas būtiski uzlabot finanšu stāvokli. Mājās risināmi attiecību jautājumi – ar mīļoto, ar bērniem vai citiem tuviniekiem. Uzklausi un iedziļinies tajā, ko tev stāsta. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu