Ikšķilē ar pneimatisko ieroci sašauj kaķi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kaķis pie pamestā nama. Ilustratīvs attēls
Kaķis pie pamestā nama. Ilustratīvs attēls Foto: Toms Koklītis/LETA

Sociālo tīklu platformas "Facebook" grupā “Mūsu Ikšķile” kāda sieviete dalījusies ar nepatīkamu pieredzi – sašauts viņas kaķis. Pēc viņas rakstītā, kaķis, visticamāk, staigātājs nebūs. Protams, šādos gadījumos cilvēki it īpaši jūt līdzi. Vairums komentētāju izsaka līdzjūtību un iesaka ziņot policijai, izskan arī arguments, ka vainīgo grūti pierādīt. Savukārt cits lietotājs iesaka pašiem saimniekiem izrēķināties ar vainīgo, vēsta raidījums "360TV Ziņneši".

Otrdien, 19. martā, policija saņēma informāciju, ka Ikšķilē, Sporta ielā, iespējams, ar pneimatisko ieroci sašauts kaķis.

Saistībā ar notikušo sākta resoriskā pārbaude, pēc kuras pabeigšanas tiks lemts par procesuāla lēmuma pieņemšanu.

Valsts policija pret kādu konkrētu personu nav vērsusies, līdz ar to šāvējs varēja būt jebkurš. Iedzīvotāji domā, ka vainīgais ir kāds kaimiņš, kura mājās ir šaujamierocis, lai gan patiesais vainīgais nav noskaidrots. Pirms pāris gadiem viņš skaidrojies policijā par līdzīgu gadījumu.

Vienā no Ikšķiles veterinārajām klīnikām raidījuma žurnālisti uzzina, ka sašauti mājdzīvnieki tiek vesti visai bieži. Vetārstes asistente min, ka katru gadu šajā klīnikā nonāk trīs līdz pieci mājdzīvnieki – pārsvarā tieši kaķi, jo kaķi staigā, kur pašiem patīk. Kaķiem šāds savainojums var būt pat nāvējošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu