Policija turpina izmeklēšanu kriminālprocesā par zīdaiņa līķi atkritumu poligonā. Lūdz sabiedrību sniegt informāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: travelarium.ph/Shutterstock

Saistībā ar izmeklēšanu kriminālprocesā par zīdaiņa līķi, kas tika atrasts Grobiņas pagastā atkritumu poligona šķirošanas punktā, Valsts policija aicina sabiedrību sniegt noderīgu informāciju.

Šā gada 7. martā Valsts policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novadā, Grobiņas pagastā atkritumu poligona šķirošanas punktā atrasts jaundzimušas meitenītes līķis.

Valsts policijā par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13. nodaļas "Noziegumi pret personas veselību" un nozīmētas ekspertīzes, lai noteiktu jaundzimušā nāves iemeslu.

Kriminālprocesā joprojām turpinās pirmstiesas izmeklēšana un veicot procesuālās darbības, ir pārbaudītas vairākas versijas, taču tās nav apstiprinājušās.

Turpinot šķetināt notikušo, Valsts policijai šajā gadījumā arī noderētu sabiedrības sniegtā informācija.

Pastāv iespēja, ka zīdaiņa māte nav stājusies grūtniecības uzskaitē, taču zināms, ka bērniņš iznēsāts pilnu grūtniecības laiku.

Tāpat šobrīd policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka meitenīte nākusi pasaulē šā gada februārī.

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuriem ir informācija par sievietēm, kuras bijušas gaidībās, taču kurām šobrīd aprūpē nav zīdaiņa.

Jebkura informācija ir noderīga izmeklēšanai un tiks pārbaudīta. Anonimitāti garantējam. Iedzīvotājus aicinām informēt policiju, zvanot pa tālruņa numuru 110 vai sūtot informāciju e-pastā kanc@kurzeme.vp.gov.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu