NBA zvaigzne Embīds drīzumā varētu atgriezties laukumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
NBA zvaigzne Džoels Embīds
NBA zvaigzne Džoels Embīds Foto: AFP/SCANPIX

Džoels Embīds pēc februārī veiktās ceļgala operācijas tuvākajā laikā varētu atgriezties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Filadelfijas "76ers" rindās.

Pagājušās sezonas vērtīgākais spēlētājs Embīds janvāra beigās iedzīvojās kreisā ceļgala meniska savainojumā, kura ārstēšanai bija nepieciešams veikt operāciju. Marta sākumā viņš atsāka treniņus, kas ļāva cerēt uz drīzu centra spēlētāja atgriešanos spēlēs.

"Domāju, ka ir liela iespējamība, ka viņš atgriezīsies pirms "play-in" vai "play-off". Viņš strādā pie dažādām prasmēm un visa pārējā, lai turpinātu progresēt," trešdien pirms mača ar Losandželosas "Clippers" teica Filadelfijas komandas treneris Niks Nērss.

Embīds, kurš nav devies laukumā kopš 30.janvāra, šosezon 34 spēlēs vidēji guvis 35,3 punktus, izcīnījis 11,3 atlēkušās bumbas un iekrājis 5,7 rezultatīvas piespēles.

"76ers" komanda, kurai regulārajā sezonā atlikuši deviņi mači, ar 39 uzvarām un 34 zaudējumiem Austrumu konferences turnīra tabulā ierindojas astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu