Porziņģim 20 punkti. "Celtics" pagarinājumā zaudē Atlantā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien Atlantā guva 20 punktus viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" zaudējumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

"Celtics" viesos pagarinājumā ar 122:123 (29:28, 34:31, 27:30, 22:23, 10:11) zaudēja Atlantas "Hawks" basketbolistiem, kam tā bija ceturtā uzvara pēc kārtas, "Celtics" piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs.

Porziņģis laukumā pavadītajās 40 minūtēs un 36 sekundēs realizēja divus no septiņiem tālmetieniem, sešus no 13 divpunktu metieniem un divus no trim soda metieniem. Viņa kontā bija arī septiņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, trīs bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs piezīmes, kā arī +/- rādītājs -4.

"Celtics" rindās rezultatīvākais ar 31 punktu, 13 atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Džeisons Teitams, bet 22 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles pievienoja Deriks Vaits.

"Hawks" komandā 44 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un septiņas rezultatīvas piespēles sakrāja Dežonte Marejs, 24 punktus, septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles - Bogdans Bogdanovičs un 21 punktu un 13 atlēkušās bumbas - Deandrē Hanters..

"Celtics" ar 57 uzvarām 73 spēlēs ieņem pirmo vietu līgā, bet "Hawks" ar 34 uzvarām ir desmitā Austrumu konferencē.

Nākamo spēli "Celtics" aizvadīs sestdien izbraukumā ar Ņūorleānas "Pelicans".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu